GTX 980Ti vs GTX 1070

EXPERT

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yakında bir sistem toplayacağım. Onun için güzel bir kart alacağım çünkü THERMALTAKE Core X9 E-ATX kasa almdım monitörün yanına koyacağım ve karşımda ekran kartı görünecek onun için güzel bir ekran kartı istiyorum seçtiğim iki tane kart var birisi GTX 980/Ti HOF bir diğeri de Gigabayte Gaming G1 GTX 980Ti fakat benzer fiyata GTX 1070 var yeni nesil soğutmaları pek beğenmediğim için alamak istemiyorum. GTX 1070 ile GTX 980Ti arasında çok büyük bir fark var mıdır?Alınca performansı yüzünden pişman olur muyum?Daha iyi görünümde kartlar varsa önerir misiniz?Aşağıda resimdeki gibi yapmak istiyorum. Referans kart almak istemiyorum çünkü gerçekten çok ısınıyor.
CoreX9_1208_4.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni nesil soğutmaların nesini beğenmedin anlamadım ? Gelmiş geçmiş en iyi soğutmalar bu dönemde bence. Ayrıca 1070'in F.E soğutması çok kötü de değil, geliştirmişler kendilerini. Soruna cevap olaraksa ASUS GTX 1070 tavsiye ederim, ne yalan söyleyeyim görüntü olarak en iyi 1070 bence ne kadar MSI sevsemde.

Gtx 1070 daha iyidir hem performans hem güç verimliliği olarak. Performans testlerine göre GTX1080den sadece %15 daha kötüdür. Yeni bir ekran kartı olduğu için yeni teknolojilere de yatkın. Daha ne isteyebilirim ki. Asusun soğutmaları çok iyi, bir de 3 fanlı soğutma yapmış. Tavsiye ederim. ASUS GTX1070 ROG STRIX 8GB GDDR5 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı

Hocam gtx 1070 alın. Yeni nesil, az güç tüketen, gtx 980 ti'a göre 200-300 lira daha ucuz bir karttır. Soğutma tasarımlarına gelecek olursak o sizin gönlünüze kalmış. Ancak asus'un her bölgesinde ışıklandırma var.
Aynen bir de o vardı. Attığım linkteki ekran kartının çok güzel RGB ışıklandırması var. Müzik çaldığında disko gibi renk değiştiriyor müziğin ritmine göre.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı