Arkadaşlar bugün talihsiz bir olay yaşadım, sıvı soğutmanın hortumu suyu sızdırdı ve ekran kartımı bozdu. Yeni bir ekran kartı almam gerekiyor. Önceden Zotac GTX 970 AMP Edition 4 GB 256 Bit kullanıyordum. Gerçekten memnun kaldığım bir ekran kartı fakat şu anda satışı bulunmuyor. Malum şu anki ekran kartlarının fiyatı ateş pahası. EVGA GTX Titan Black 6 GB 384 Bit almayı düşünüyorum. Ekran kartı arkadaşımda ve gayet memnun olduğunu söylüyor fakat benim aklıma birkaç soru takıldı. Mesela 970 AMP DirectX 12 iken Titan Black 11.2 ( birisi 1.500 TL diğeri 5.500 TL. Vatan'dan baktım fiyatlara. Stok yok diyor ama yine de bu fiyata satıldı) Oyunlarda çok fark hisseder miyim Titan Black'i satın alırsam? Ya da diğer özellikler olsun aralarında çok fark var mı? Hangisi daha iyidir? Almam mantıklı mı sizce?
Bunun haricinde MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6 GB 192 Bit nasıl bir ekran kartı? Önerir misiniz? Sizce EVGA GTX Titan Black 6 GB 384 Bit mi almalıyım yoksa MSI GeForce GTX ARMOR 1060 6 GB 192 Bit mi? Bunlar eski ekran kartımı aratır mı bana? Ya da önerebileceğiniz başka bir ekran kartı var mı? Bütçe 2000 TL.
Bunun haricinde MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6 GB 192 Bit nasıl bir ekran kartı? Önerir misiniz? Sizce EVGA GTX Titan Black 6 GB 384 Bit mi almalıyım yoksa MSI GeForce GTX ARMOR 1060 6 GB 192 Bit mi? Bunlar eski ekran kartımı aratır mı bana? Ya da önerebileceğiniz başka bir ekran kartı var mı? Bütçe 2000 TL.