Ne kadar çok rakip o kadar heyecan.Böyle testler yapmayın. İnsanın canı çekiyor. Beni tekrar masrafa sokacaksınız. Gidip yeni bir makine alacağım.
2 ay sonra R9 280 kartla gelince kabul ederseniz, ben katılabilirim.Ne kadar çok rakip o kadar heyecan.İllede yeni makine toplayıp katılmak istiyorsanız bekleriz, seneler sürse bile.
![]()
Bak şimdi oldu mu bu?Heyecanınızı bozmayayım ama bende test sonuçları zaten var (gamegpu.ru sağolsun)
BF: Hardline: Ortalama fps'de 4 fps fark var titan önde.
![]()
Evolve: Ortalama fps'de 9 fps fark var GTX 970 önde.
![]()
Dying Light: Ortalama fps'de arada 6 fps fark var GTX 970 önde
![]()
Farcry 4: Ortalama fps'de 6 fps fark var GTX 970 önde.
![]()
Sanırım yeterlidir.
Her zaman en doğru sonuç normal kullanıcı tarafından alınan sonuçlardır.Heyecanınızı bozmayayım ama bende test sonuçları zaten var (gamegpu.ru sağolsun)
BF: Hardline: Ortalama fps'de 4 fps fark var titan önde.
![]()
Evolve: Ortalama fps'de 9 fps fark var GTX 970 önde.
![]()
Dying Light: Ortalama fps'de arada 6 fps fark var GTX 970 önde
![]()
Farcry 4: Ortalama fps'de 6 fps fark var GTX 970 önde.
![]()
Sanırım yeterlidir.
Belki bundan yıllar sonra bildirim bölümüne bir bakarız "GTX Titan & GTX 970 Test Hazırlığı" konunuza yeni bir mesaj geldi yazar. O mesajı da siz atmış olursunuz. Çünkü bu işler çok acayip. Benimki de 6 ay öncesine kadar sadece hayaldi.Böyle testler yapmayın. İnsanın canı çekiyor. Beni tekrar masrafa sokacaksınız. Gidip yeni bir makine alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.