GTX titan X çok ısınıyor

Bütçe
200
GTX titan X 12 GB, ekran kartım var ve boşta 60 derece ile çalışıyor oyunlarda ise 82, 83 derece sistemi uzay sistem olarak kullanıyorum.
TDP değeri çok yüksek bir kart, kartınız referans model ise uzun kullanımdan sonra veya boşta kullanımda çok ısınması normal. Thermal Grizzly Kryonaut Extreme gibi iletimi yüksek çok kaliteli bir termal macun ile termal macunu değiştirin. Kartı açmayı bilmiyorsanız hiç kurcalamayın bir bilgisayarcıya götürün aldığınız termal macun ile o yenilesin termal macunu. Sonra tozunu alsın kart bir nebze kendine gelir. Kart çok eski olduğu için uzun yıllar boyunca kullandığınızı varsayıyorum. Yeni alınan bir kartın bu denli ısınması normal değil açıkcası.

TDP değeri çok yüksek bir kart, kartınız referans model ise uzun kullanımdan sonra veya boşta kullanımda çok ısınması normal. Thermal grizzly kryonaut Extreme gibi iletimi yüksek çok kaliteli bir termal macun ile termal macunu değiştirin. Kartı açmayı bilmiyorsanız hiç kurcalamayın bir bilgisayarcıya götürün aldığınız termal macun ile o yenilesin termal macunu. Sonra tozunu alsın kart bir nebze kendine gelir. Kart çok eski olduğu için uzun yıllar boyunca kullandığınızı varsayıyorum. Yeni alınan bir kartın bu denli ısınması normal değil açıkcası.

Kart üretilmiyor yeni olması imkansız.

TDP'si çok. Normal o kart zaten oyun kartı değil ama oynatır.

Arkadaşlar sorunu çözdüm fan ayarlarını değiştirdim, fan en düşük hızda çalışıyormuş, otomatiğe aldım MSI Afterburner üzerinden.

@Dreamwalker neden üzgün attınız?
Sorunun böyle bir basit şeyden çıkmasına üzgün attım, başka bir şey yok =)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı