GTX Titan X Sistem Toplama

Ya da render istiyorsan, Benim sistemi çık 14 bin küsüre almıştım.

Render sistem istemiyorum bir arkadaşım bana Intel 4770K'nın da yeterli olacağını söyledi ama 4770K'larda 40 PCI Express hattı mevcut mu bilmiyorum. Anakart ise MSI 990 yeterli olacağını düşünüyorum. Aldığım birçok tepkiden dolayı ile de Titan X'den vazgeçtim 980 Ti almaya karar verdim ama SLI yapma konusunda emin değilim. Tek 980Ti'da yeterli olacaktır kanaatindeyim. Bir de işin garip tarafı bütçe de söyleyemiyorum çünkü Almanya'da fiyatlar nasıl buradaki fiyatlara göre düşük mü bilmiyorum. Ama birkaç arkadaşım fiyatların düşük olduğunu söyledi benim tek isteğim çıkmış bundan sonra çıkacak oyunları ultra ve 4K ayarlarda oynatması yeterli. Bunun için de 6-7 bin TL'lik sistemin yeterli olacağını söylüyorlar. Türkiye'deki fiyatı tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende imza'da ki sistem için konu açtım fakat konuda parçalar nasıl diye değil bu bilgisayarı aldım kafamda böyle sorular var falan dedim. Sen direk hazırlamamızı istiyorsun bunu kendin yapamayacak seviyedesen 5000 tl'den fazla harcama.

O kadar bütçe haryacayacak kişi montajı işin uzmanlarına yaptırır 50 TL montaj parasını da dert etmez herhalde.

4K çözünürlükte ultra ayarlarda oyun oynamak için tek GTX980 Ti yeterli değil. Ayrıca 4790K ve 6700K gibi işlemciler SLI sistemlerde performans düşürürler çünkü yeterli sayıda PCI Express hattına sahip değiller. Kısacası 4K ultra ayarlarda oyun oynamak için epey para harcamayı göze alman lazım. İmzamdaki sistemde işlemci SLI için ideal, 5960X'e para vermeye gerek yok ve render almayacaksan RAM'i 16 GB yapabilirsin. Sistemimde kasa, PSU, sıvı soğutma sistemi, anakart ve SSD abartı harcama oldu o yüzden bu parçalardan kısma yoluna gidebilirsin.

Arkadaşlar aldığım bir çok fikirden sonra sistemim bu yinede tavsiyelerinizi alabilirim tabi

KASA: Obsidian Series® 900D Super Tower Case

GÜÇ KAYNAĞI: CORSAIR BUILDER CXM SERİSİ 80PLUS BRONZE 850W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

ANAKART: MSI X99A SLI PLUS Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 3333Mhz(O.C) USB 3.1

İŞLEMCİ: Intel Core i7 5930K Soket 2011V3 6 Çekirdekli 3.5GHz 15MB Önbellek 140w İşlemci

EKRAN KARTI: ASUS GTX980 Ti DirectCU III GAMING OCGDDR5 6GB 384Bit DX12 EkranKartı

RAM: GSKILL 16GB (2x8GB) TRIDENT Z DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual kit Ram

SOĞUTMA:COOL MASTER NEPTON 240M SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

DEPOLAMA: WD 3.5" 2TB Caviar Black SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

SSD: Samsung 512GB 850 PRO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…