Gtx Titan Z vs Gtx 980

Rotto

Megapat
Daha fazla  
Bu iki dev gpulardan sizce hangisi? Gtx 980'in Dx12 ve çekirdek hızı artısı var. Titan Z'nin ise bellek ve bit artısı var. Hangisi daha yüksek performans verir, merak ediyorum. Dx12 eksikliği ilerleyen yıllarda sıkıntı çıkartır mı? Bildiğim kadarıyla Dx12'nin işlevi işlemci yükünü azaltmak. Aydınlatırsanız sevinirim, teşekkürler.

İkisinin de farklı kullanım amaçlı olarak gözüken bu kartları karşılaştırmanız ne derece doğru, onu pro. grafik tasarımcıları olan kullanıcılara sormak lazım.:)

Olurda Nvidia Titan Z'ye Vb. DX12 desteği vermez ise, Nvidia'nın N'sini bile hayatımdan sileceğim.
DX12 desteğini nasıl vereceği konusunda bir fikrim yok elbet.

@er36po Gtx Titan Z'ye dx12 desteği donanımsal değişiklik olmadığı sürece mümkün değil. Kaldı ki dx12 destekli bir Titan Z'nin fiyatı el yakıcı olacaktır. 13.000 Tl den aşağı olacağını düşünmüyorum. Benim korkum şudur, Titan Z'nin geride bırakılarak, tek gpulu bellek ve çekirdek hızı çok güçlü bir ekran kartı çıkartılarak piyasanın değişmesi ve fiyatının 2500 tl 3000 tl ye kadar gerilemesi. Sizce bu olası mıdır? Dx12'nin piyasaya çıkmasıyla fiyatları yarı yarıya düştü...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı