Çözüldü GTX1050 laptopta FC 24 Mavi ekran hatası verdiriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

alper040

Centipat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1DcI_tE5DSWXvq7I4kJOIX7CyxD7ENQ7B/view?usp=sharing
RAM
16GB
Ekran kartı
GTX1050
İşlemci
intel i7 7700HQ
Aynısı 4 5 ay önce de olmuştu yine forumdan biri reball işlemi gerekli demişti. Yaptırdım fakat tekrar mavi ekran hatası aldım. Sorun yine aynısı mı? Oyunu işlemci ekran kartıyla açsam çok mu düşük FPS alırım? FIFA 23'te hiçbir sıkıntı yok yüksek işlemede oynayabiliyorum.

Çözüm
Aynısı 4 5 ay önce de olmuştu yine forumdan biri reball işlemi gerekli demişti. Yaptırdım fakat tekrar mavi ekran hatası aldım. Sorun yine aynısı mı? Oyunu işlemci ekran kartıyla açsam çok mu düşük FPS alırım? FIFA 23'te hiçbir sıkıntı yok yüksek işlemede oynayabiliyorum.

Hocam 1050 ekran kartınız kaç derece görüyor başka oyunlarda. Reballing işlemi kesin çözüm değildir 4-5 ay sonra olması iyi bile daha erken de yaşanabilirdi. Isınmadan kaynaklı bir problem ama sadece FC 24'de olmasını pek idrak edemedim sebebini. Size tavsiyem ekran kartını RX 580 ya da RX 570 ile değiştirmeniz o konu hakkında bilgi edinmek isterseniz yine yardımcı olabilirim.

Düzenleme: Laptop olduğunu yeni gördüm son satırımı görmemiş gibi davranın hocam.

Hocam 1050 ekran kartınız kaç derece görüyor başka oyunlarda. Reballing işlemi kesin çözüm değildir 4-5 ay sonra olması iyi bile daha erken de yaşanabilirdi. Isınmadan kaynaklı bir problem ama sadece FC 24'de olmasını pek idrak edemedim sebebini. Size tavsiyem ekran kartını RX 580 ya da RX 570 ile değiştirmeniz o konu hakkında bilgi edinmek isterseniz yine yardımcı olabilirim.

Düzenleme: Laptop olduğunu yeni gördüm son satırımı görmemiş gibi davranın hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

70 derece görmüyorum 60 65 arası tamire götürmeden önce boşta dahi mavi ekran hatası aliyordum.Şimdi biraz daha az ama dediğin gibi şu ana kadar FC24'te aldım.Peki yukarıda dediğim gibi yapıp oyunu işlemcinin dahili ekran kartıyla açsam nolur

70 derece görmüyorum 60 65 arası tamire götürmeden önce boşta dahi mavi ekran hatası aliyordum. Şimdi biraz daha az ama dediğin gibi şu ana kadar FC24'te aldım. Peki yukarıda dediğim gibi yapıp oyunu işlemcinin dahili ekran kartıyla açsam ne olur?

Düzeltme FC24 açarken ısınmasa bile FIFA 23'te oyun sırasında 80 85 dereceye kadar çıkıyor soğutmak için ne yapabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı