GTX1050 Ti ekran kartı yükseltme

Kyleone

Hectopat
Daha fazla  
Uzun zamandır ekran kartımı yükseltmek istiyordum fakat güç kaynağı sorun oluyordu GTX1050 Ti ekstra güc kaynagı istemiyormuş bende almayı düşünüyorum

Bilgisayarım aşağıdaki linkte fakat özellikler şuan görünmüyor:

ASUS M32AD-TR024S INTEL CORE İ5 4460 3.2 GHZ 8 GB 2 TB 4 GB NVIDIA GT740 WIN8.1

Anakart ASUSTEK gibi bişey olması lazım.
8GB RAM
i5 4460 3.20 GHz işlemci
Güç kaynagı hazır geldi ne kadarlık oldugundan emin degilim ama 300 dür diye tahmin ediyorum 6pinlik güc kaynagı kablosu yok içerisinde.

Sizce aşağıdaki ekran kartı nasıl olur bu bilgisayara ?

ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı

Performanstan kaybetmeden daha uygun fiyata başka ekran kartı bulabilir miyim yoksa direk alayım mı ? Bu ekran kartını sisteme eklersem kaç sene götürür beni oyun oynamak için ? Şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın kapağını açıp marka ve watt değeri ile söylersen daha etkili cevaplar alırsın 1050 az tüketiyor ama güç kaynağı kötü olabilir dar boğaz yaratabilir, yük altında kapanmasına sebep olabilir.

Nvidia'nın sitesinden baktığım zaman, referans kart olan gt 740 64 watt tüketiyor ve 6 pin girişli minimum tavsiye 400 watt fakat gtx 1050 için baktığım zaman 75 watt gözüküyor ve tavsiye edilen 300 watt ve ek güç konektörü istemiyor

Bilgisayar baktığınız zaman 300 watt bile tüketmiyor. Her zaman maksimum değer göz önüne alınıyor. Yakın çevremde GTX 1050 TI ve 300 watt güç kaynağı kullanan tanıdığım var. Yeni bir güç kaynağı almak ister iseniz 200 - 300 TL arası bütçe çıkarmanız gerekecek.

O kasaların eski olanlarında 250W, şimdikilerinde 300-350W PSU oluyor. Ben 350'lik olan ile referans model 480'i çalıştırıp, oyun oynayan Youtube kanalı biliyorum. (TechDeals)

Kasanın içinde olan kart 64W çekiyor, almak istediğin ise ekstradan güç kaynağına gerek duymuyor yani 75W. Böyle hazır, kapalı kasalar genelde sistemin ihtiyacını karşılayacak kadar güç kaynağı barındırsa da o ekran kartını alıp çalıştırabilirsin.

Ben derim ki al ekran kartını, tak kullan. Kartın oyun içi değerlerine bak. Restart atmıyorsa sistem zaten sıkıntın yok demektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı