GTX1050 Ti sistem FH4'te kaç FPS verir?

melihkrm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba GTX 1050 Ti ve işlemcim AMD Ryzen 5 5500 ile Forza 4'te kaç FPS alabilirim? Orta ayarlarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta ayarlarda değil Ultra ayarlarda 60 50 FPS alırsınız.

RX6400 R3 3200G 2x8 CL16 3200MHz ile en düşükte 90FPS alıyorum ben sallama yorum yapma bilmiyorsan konu bile açtım az önce.

Sallama yorum mu gidip internetten araştırabilirsiniz.

Dostum konuma gir fotoğraflara bak sistemim 1050 Ti'dan çok daha iyi olmasına rağmen bu FPS'leri alıyorum.

Dostum konuma gir fotoğraflara bak sistemim 1050 Ti'dan çok daha iyi olmasına rağmen bu FPS'leri alıyorum.

FH4 çok sistem isteyen bir oyun değil. Belki kendi sisteminde tam performans alamıyor veya darboğaz yaşıyorsundur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FH4 çok sistem isteyen değil. Belki kendi sisteminde tam performans alamıyor veya darboğaz yaşıyorsundur?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşte aradığım yorum.

16 gb

FH4 çok sistem isteyen bir oyun değil. Belki kendi sisteminde tam performans alamıyor veya darboğaz yaşıyorsundur?

teşekkür ederim video için

Orta ayarlarda değil Ultra ayarlarda 60 50 FPS alırsınız.
teşekkürler darboğaz yapmaz dimi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı