GTX1050 Ti STRIX fanları dönmüyor

Abi yüklüyorum VGA sürücüsünü yükleyin geliyor kart ısındı ama fanlar çalışmıyor bunun sürücüsünü falan mı muklemek gerekiyor ben bilmiyorum lütfen bana yardım eder misin iletişime geçme ihtimalinin yok mu lütfen yardım edin

Kart ağır yük altına girmediği sürece fanlar dönmez. Oyun esnasında da fanlar dönmüyorsa orada bir sorun vardır.

No problemoo
GPU TWEAK II indirsene işte kardeşim Discord: benim adım tuna#8631
Kart ağır yük altına girmediği sürece fanlar dönmez. Oyun esnasında da fanlar dönmüyorsa orada bir sorun vardır.
Oyun esnasında dönüp dönmemesiyle alakası yok. Şuan bende ROG STRIX 2070 var. CSGO oynarken 45 dereceyi geçmediği için fan çalıştırmıyor. Fakat PUBG'de çalıştırıyor çünkü 60 dereceyi geçiyor.

CS:GO oyunu senin kartına göre çok zayıf ama. 1050ti kartta CS 1.6 falan girmediğin sürece oyunda fanlar dönecektir.

Benim fanlar 1660ti ile bir süre sonra dönüyor. 1050ti nasıl o sıcaklığa gelmiyor ?

Demek ki Strix serisi fazla ısınmıyor. Ayrıca 1050ti fazla ısınmayan bir model. 75W güç tüketimi var ısınacak kadar elektrik almıyor ki garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…