GTX1050 Ti STRIX fanları dönmüyor

60 dereceyi geçmesse fan çalıştırmıyor. Eski ekran kartımda seninkinin aynısı. Ama diyorsanki "kardeşim ben hep çalışsın istiyorum" o zaman bu programdan yapıyorsun[GPU TWEAK II]. İlk resimde sağ üstte 0dB Fan: yazısında 2 seçenek var. Eğer OFF seçeneğini seçersen kartının fanı hep çalışacaktır. Ayrıca fan hızını gibi gibi çoğu şeyi burdan ayarlayabiliyorsun. Eğer bunla olmuyor ise kartın arızalıdır. ASUS'a göndermelisin. 30 iş günü civarı içerisinde değiştiriyorlar. Benimde kartım yanmıştı 21 günde geldi.

Eki Görüntüle 434266
Abi yüklüyorum VGA sürücüsünü yükleyin geliyor kart ısındı ama fanlar çalışmıyor bunun sürücüsünü falan mı muklemek gerekiyor ben bilmiyorum lütfen bana yardım eder misin iletişime geçme ihtimalinin yok mu lütfen yardım edin

Abi yüklüyorum VGA sürücüsünü yükleyin geliyor kart ısındı ama fanlar çalışmıyor bunun sürücüsünü falan mı muklemek gerekiyor ben bilmiyorum lütfen bana yardım eder misin iletişime geçme ihtimalinin yok mu lütfen yardım edin
Kart ağır yük altına girmediği sürece fanlar dönmez. Oyun esnasında da fanlar dönmüyorsa orada bir sorun vardır.

Fanın çalışma kısmını diyorsan karta zarar vermez ama fanın ömrünü kısaltır fanın içindede belirli bir sürtünme oluyor sonuçta dönerken neyse ben orada gereksiz yere çalıştırmaya uğraşmayın demek istemiştim. Sizin bakış açınızda yanlış sayılmaz ben öyle düşünmedim pardon :D
No problemoo :D
GPU TWEAK II indirsene işte kardeşim :D Discord: benim adım tuna#8631
Kart ağır yük altına girmediği sürece fanlar dönmez. Oyun esnasında da fanlar dönmüyorsa orada bir sorun vardır.
Oyun esnasında dönüp dönmemesiyle alakası yok. Şuan bende ROG STRIX 2070 var. CSGO oynarken 45 dereceyi geçmediği için fan çalıştırmıyor. Fakat PUBG'de çalıştırıyor çünkü 60 dereceyi geçiyor.

Oyun esnasında dönüp dönmemesiyle alakası yok. Şuan bende ROG STRIX 2070 var. CSGO oynarken 45 dereceyi geçmediği için fan çalıştırmıyor. Fakat PUBG'de çalıştırıyor çünkü 60 dereceyi geçiyor.
CS:GO oyunu senin kartına göre çok zayıf ama. 1050ti kartta CS 1.6 falan girmediğin sürece oyunda fanlar dönecektir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı