GTX1070 CS GO Düşük FPS Sorunu

ege3474

Hectopat
Daha fazla  
İ7 6700 işlemci, MSI 1070 ekran kartı, MSI Z170A Gaming M3 anakart, Corsair 16GB 2400MHz RAM, Samsung EVO 850 250GB SSD, WD 1TB HHD, Everest kasa ile birlikte PSU var 750'lik . CS Go'da 1080P full ayarlarda 100 FPS alıyorum. 4k aldıgım zaman 30 FPS'lere düşüyor. FPS nasıl yükseltebilirim, yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemi nedir? MSI Afterburner ile oyun içi ısı değerlerini kontrol edip paylaşın.

Merhabalar. Bende aynı sıkıntıyı yaşamaya başladım bu gün. 250-300 arası FPS alırken bu gün ortada hiçbir sebep yokken FPS 100'lere düştü. Sistemim imzada var. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada işletim sistemim Windows 10 Home 64 Bit.

Aynı sorun bende de mevcut oyunu bayadır oynamıyordum, bugün gireyim dedim 250-300 FPS aldığım oyun 60 FPS bile görmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

DDU ile sürücüyü kaldırıp, tekrar kurarken temiz kurulum yapın. Benim 1080 ile ciddi FPS ve drop sorunum vardı, bu şekilde çözdüm.
DDU kullanımı hakkında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında yardımcı olabilir veya varsa yapılışını gösteren bir link gönderebilir misin ?

Teşekkürler, adımları uyguladım şuan düşük FPS sorunumu giderdim fakat şimdi de sabit FPS sorunum ortaya çıktı. 4:3 1024x768 çözünürlükte 75 FPS sabit, 16:9 1920x1080 60 FPS sabit alıyorum. Bu mesajı yazmadan önce forumu gözden geçirdim fakat hala sorunum devam ediyor. Xbox DVR kapattım, Game Mode kapattım, dikey eşitlemeyi kapattım, tam ekran iyileştirmesini kapattım, fps_max 0 ve fps_max 999 komutlarını denedim fakat FPS sabit kalıyor, değişmiyor. Farklı yöntemleri bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…