GTX1070 Founders Edition

furkan50

Hectopat
Daha fazla  
Bir oyuncu olarak GTX1070 founders edition almak mı mantıklı, yoksa markaların kendine özel yaptıkları ekran kartlarını mı almak mantıklı? Founders edition ile normal Msi yaptığı Asus'un yaptığı özel ekran kartları arasında ne farkı var ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nedense referans kartlara hiç ısınamadım soğutmasını yeterli bulmuyorum çift kanatlı iyi soğutmalı kart varken neden tek fan alıp diken üstünde oynayayımki.

yanlış düşünüyorsunuz referans kartlarda oc yapılmamış olur o yüzden soğutma yeterli olur ama diğer marklar oc yapıp gönderdikleri için daha iyi bir soğutma şart daha çok hız diğer markaları alın asus biraz daha pahalıdır ama tavsiyemdir

yanlış düşünüyorsunuz referans kartlarda oc yapılmamış olur o yüzden soğutma yeterli olur ama diğer marklar oc yapıp gönderdikleri için daha iyi bir soğutma şart daha çok hız diğer markaları alın asus biraz daha pahalıdır ama tavsiyemdir

Kesinlikle üçüncü parti tasarımları beklemelisin.
Referans tasarımlarda tek fan var ve hava ızgaraları çok çabuk toz ile dolabiliyor. Üçüncü parti tasarımlarda firmalar kendi soğutma çözümlerini kullanıyor ve fabrika çıkışlı hız aşırtmalı olarak kullanıcılara sunuluyor.

ben şahsen fe yi alıcaktım araştırdım soğutma deerlerini yük altında 76 derece gayet iyi gibi geldi, ama ms in ki okadar tatlı duruyoki :D
muhtemelen sea hawk alıcam ben boost clock değerleride diğer markalardan yüksek zaten

Founders Edition = Referans tasarımı yüksek fiyattan müşteriye itelemek.

Her zaman firmaların kendilerine özel soğutma hız aşırtma seçenekleri ile zenginleştirilmiş kartları daha iyi performans verir. Ama kartın dizayn edildiği bu tasarım benim hoşuma çok gitti dersen keyif senin istediğini alabilirsin. (y)

Şu ana kadar hiçbir referans versiyonun firma versiyonlarından performanslı veya serin çalıştığını görmedim. O yüzden özellikle MSI'ın GAMING X 8G modelini beklemenizi öneririm mutlaka.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı