GTX1070 için 800TL monitör tavsiyesi

Aoc model olan
1080P monitör alman pek bir şey değiştirmeyecek. İşlemcin ve RAM miktarın yetersiz kalıyor, yine darboğaz ve FPS drop sorunları ile karşılaşacaksın. AC Origins'i 1080P'de stabil 60 FPS oynamak için i7 6700 veya 7700'e yükseltmen şart diyebilirim. Diğer bir alternatif ise işlemciyi yükseltmeyip monitör alacaksan 2K monitör almanı öneririm. RAM'i de bir süre sonra 16 GB'a yükseltirsin.
İşlemci olarak i5 7600 kullanıyorum sanki çöp yani öldürdünüz siz de işlemciyi. Bir sürü oyun oynadım zerre kasmadı. Monitör bozulunca bu dandik olan yüzünden FPS düşüşü yaşıyorum ve bence 5 FPS fazla alacağım ve 100 bölümde en fazla bir iki kez takılacağım için ben 1500 2000TL vermeyi akla mantığa sığdıramıyorum...

Son düzenleme:
AOC Europe
75Hz yazıyor, siz yanlış yere mi girdiniz acaba?
Hepsi burada ozelliker kısmında
60Hz yazıyor 75Hz OC destekliyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Pantheon panel olarak MVA diyor ama IPS olmaması sorun çıkartır mı cs gibi oyunlarda. Tabiki de 1600x1200 ya da 1440x900 den iyidir ama alirken tam olsun diyorum.

Son düzenleme:
Yok şahsi olarak söylemedim zaten açtığım konuda da işlemciye çöp falan diyorlardı da biraz da onun hissiyatı ile yazdım.
Bütçemin en üst sınırına çıktım ve bunları buldum. Daha ucuza 144Hz bulabileceğimi zannetmiyorum. Şimdi burda örnek modeller verdim. 144Hz olanı mı almak daha doğru olur yoksa 1440p olanı mı? Benim şahsi görüşüm söylenen gibi Ram ve işlemci az gelebileceği için 1080p daha mantıklı olur.Ayrıca şu anda fazla PUBG veya CS:GO gibi oyunları oynamıyorum daha çok profilimdeki gibi oyunları oynuyorum ve zaten zaman gerektiren oyunlar dışında da 144 FPS alabilceğimi zannetmiyorum.

Asus
Acer
AOC(1080p 144Hz)
AOC(1440p 75Hz)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı