iPhone 14 hala alınır mı?

Ortius

Picopat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum en fazla 14 fiyatına göre, benim için günlük kullanım, nadir oyun ve kamera önemli (bataryası da hemen bitmesin).

Telefon almayı düşünüyorum en fazla 14 fiyatına göre, benim için günlük kullanım, nadir oyun ve kamera önemli (bataryası da hemen bitmesin).
14 Pro kullanıyorum. Pil artık mutlu etmiyor. Kamerası efsane hala fotoğraf çektiğimde şaşırdığım ne kadar güzelmiş dediğim fotoğraflar çıkıyor. İlk aldığım zamanki performansı ve etkisi kalmadı eskidiğini hissediyorum telefonumun. İos 26 ile çok kötü oldu pil sağlığım 85 e kadar düştü 2-3 yılda ios 26 yaptım 1 haftada servis verdi. İos 26 da İphone 15 pro ve üstünü öneririm.

Ayrıca iphone14 2027 yılına kadar güncelleme alırken samsung 25 ise 2032'ye kadar alacak. Iphone telefonlar kanaatimce artık popüler kültürlük dışında samsung ile rekabette kaybediyor.

14 Pro kullanıyorum. Pil artık mutlu etmiyor. Kamerası efsane hala fotoğraf çektiğimde şaşırdığım ne kadar güzelmiş dediğim fotoğraflar çıkıyor. İlk aldığım zamanki performansı ve etkisi kalmadı eskidiğini hissediyorum telefonumun. iOS 26 ile çok kötü oldu pil sağlığım 85'e kadar düştü 2-3 yılda iOS 26 yaptım 1 haftada servis verdi. iOS 26 da iPhone 15 Pro ve üstünü öneririm.

Bir pil değişimine o telefon eski performansına kavuşur. IPhone'lar pili eskidiği zaman pil voltajını kısıyor ve bu nedenle performans düşüyor hocam.

Ayrıca iPhone14 2027 yılına kadar güncelleme alırken Samsung 25 ise 2032'ye kadar alacak. iPhone telefonlar kanaatimce artık popüler kültürlük dışında Samsung ile rekabette kaybediyor.

iPhone 14 3 sene önce çıktı S25 bu sene. İkisi de 7 işletim sistemi güncellemesi alıyor, ayrıyeten evde duran iPhone 6s bile halen güvenlik güncellemesi alıyor bilginiz olsun.

Bir pil değişimine o telefon eski performansına kavuşur. IPhone'lar pili eskidiği zaman pil voltajını kısıyor ve bu nedenle performans düşüyor hocam.

Pilim iOS 18ken hala taş gibiydi iOS 26 yükledim 1 haftada %6 sağlığını kaybetti ve servis uyarısı verdi. Arkadaşım hala iOS 18'te onun pil sağlığı 80ken benim 86ydı 2 hafta önce daha sonra iOS 26 yükledim ve pil sağlığım 79'a düştü ve bazı garip sıkıntılar baş göstermeye başladı. iPhone 14 prom iOS 26'yı sevmedi diyelim.

Pilim iOS 18ken hala taş gibiydi iOS 26 yükledim 1 haftada %6 sağlığını kaybetti ve servis uyarısı verdi. Arkadaşım hala iOS 18'te onun pil sağlığı 80ken benim 86ydı 2 hafta önce daha sonra iOS 26 yükledim ve pil sağlığım 79'a düştü ve bazı garip sıkıntılar baş göstermeye başladı. iPhone 14 prom iOS 26'yı sevmedi diyelim.

iOS 26.1 güncellemesini yapmadıysanız yapın hocam, kendini bayağı topladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı