GTX1070 ile Witcher 3'te FPS düşmesi

Esgardir

Kilopat
Arkadaşlar geçen gün ekran kartıma driver güncellemesi geldi ve indirdim. İndirmez olaydım. Witcher3'te ultra ayarlarda ormanda gezinirken bile fps değerim 45lere kadar düşüyor. Driverı kurmadan önce böyle bi sıkıntı yaşamıyordum.
Yalnızca Novigrad şehrinde 53-60 arasında seyrettiği oluyordu ancak boş ormanda böyle bir kasma ve duraklama görünce canım sıkıldı. Ne yapmam gerek? Ekran kartımda bir sıkıntı mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak bu rehber ile DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi yüklediğiniz son sürücüyü kaldırın. Sonrasında bu sorunlu olduğunu düşündüğünüz sürücünün bir önceki versiyonunu yükleyin. Eğer FPS'te artma görüyorsanız. Sorun sürücüden kaynaklı ama görmüyorsanız büyük ihtimalle kartta bir sorun var. Denemeden bizden sorun ekran kartında veya sürücüde dememizi beklemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücü güncellemeleri, sıcaklık incelemeleri gibi detayları da yazarsanız güzel olur. Ve sisteminizin tamamını yazar mısınız?

İşlemcim i5 7500 ancak darboğaz dediğimiz olayın olması için işlemci kullanımının %95i geçmesi gerekiyor diye biliyorum. MSI afterburnerda GPU kullanımım %99 ancak CPU değerlerim %80-85 dolaylarında.

Nvidia Hairworks ayarı çok FPS düşürüyor. Açık mı?
evet açık. Nvidia geforce experience'in optimum ayarlarını kullanıyorum

Sürücü güncellemeleri, sıcaklık incelemeleri gibi detayları da yazarsanız güzel olur. Ve sisteminizin tamamını yazar mısınız?
Sistemin tamamı: İ5 7500 işlemci, Kingston HyoerX 1x16 RAM, ASUS GTX 1070 DUAL OC grafik kartı, MSI B250M Bazooka Anakart. Sıcaklık değerlerim gayet normal. GPU sıcaklığı 60-65 derece dolaylarında.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı