GTX1070 sistem Cyberpunk 2077 kaldırır mı?

coerb

Femtopat
Daha fazla  
GTX 1070, i5 7600 ve 16 GB RAM var. Medium ve Low ayarlarda yaklaşık kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık alacağın FPS'i kimse tam olarak denemeden bilemez ancak orta-yüksek ayarlarda gönül rahatlığı ile oynayabileceğin kesin.

1050Ti testlerini gördüm o kart medium low ayarlarda 900 p de 30 40 fps arası alıyordu tahminice 60 üstü oynarsın.

İşlemciden şüpheliyim 4C/4T olması sıkıntı çıkarır gibi. GTX 1070 ise yüksek ayarlarda 40-50 FPS ortalama verir. Orta ayarlarda ise 50-60 FPS. Şehir içi değerler söyledim. Kapalı alanda daha yüksek olur.

Yaklaşık alacağın FPS'i kimse tam olarak denemeden bilemez ancak orta-yüksek ayarlarda gönül rahatlığı ile oynayabileceğin kesin.
teşekkürler
1050Ti testlerini gördüm o kart medium low ayarlarda 900 p de 30 40 fps arası alıyordu tahminice 60 üstü oynarsın.
teşekkürler
Kaldırır. Orta ayarlarda oynarsın sanıyorum.
teşekkürler
İşlemciden şüpheliyim 4C/4T olması sıkıntı çıkarır gibi. GTX 1070 ise yüksek ayarlarda 40-50 FPS ortalama verir. Orta ayarlarda ise 50-60 FPS. Şehir içi değerler söyledim. Kapalı alanda daha yüksek olur.
teşekkürler

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı