Gtx1070 vs PS4?

İbrahimcbn1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kısa kesicem. Uncharted 4 oynamak istiyorum ve birkaç özel oyunu daha ama ps4 diğer oyunlarda güçsüz. 1070 mi almalıyım ps4 mü? (Neo önemsiz.)

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 ile GTX 1070'i kıyasladığına göre PS sana hemen hemen yeterli geliyor gibi, o halde abartıya gerek yok makul bir kart alabilirsin. PS4 deki GPU APU'dan daha kötü olduğunu düşünürsek, sana orta seviye kart çok çok yeter artar.

2 farklı platformu karşılaştırmak biraz mantıksız. Çünkü Ps oyunları Ps için yaplıyor. Uyduruluyor. Pc oyunları Pc için. Uncharted 4 gibi oyunları sen şu an orta seviye her hangi bir kartla oynayabilirsin. Burada önemli olan; klavye mouse ikilisi mi istiyorum ben yoksa pad mi? Hangisi daha yakınsa onu almalısın. Ps 4 ağır bastıysa sakın ps4 alma 4.5 çıkıyor yakında o daha yükske çöznürülükte oynatmak için yapılıcak ve ps4 oyunlarının hepsini çalıştırıcak. Haberin olsun bir araştır ona göre kararını verirsin.

Konsollar Pc'nin yerini tutmuyor.Ben Ps3 almıştım, Ps4 çıkıncı resmen pabucu dama atıldı.O yüzden Pc çok daha iyi hem de 1070'li.

Soru ne kadar basitse cevabı da bir o kadar basit
Hacı Ps4 teki Exclusive oyunlara bak ilgini çeken ve bunun için ps4 alırım dersen ps4 al.
Ama yok baba ilgimi çekmedi ben Ultra grafikler 2K 60fps görüntü istiyorum diyorsan Pc al.
Bu arada aranızda hiç mi Xbox seven yok lan üvey evlat mı lan o ?

Soru ne kadar basitse cevabı da bir o kadar basit
Hacı Ps4 teki Exclusive oyunlara bak ilgini çeken ve bunun için ps4 alırım dersen ps4 al.
Ama yok baba ilgimi çekmedi ben Ultra grafikler 2K 60fps görüntü istiyorum diyorsan Pc al.
Bu arada aranızda hiç mi Xbox seven yok lan üvey evlat mı lan o ?
Türkiye'de senin de dediğin gibi üvey evlat konumunda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı