GTX1070'in ederi ne kadar?

Bütçe
4000-7000
Selamlar, attığım ilandaki ekran kartının ederi nedir? 2. el piyasasından anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Ciddi almayı düşünüyorum 2. bilgisayarım için.

Üstüne biraz daha ekleyip RX 6600 alabilirsiniz biraz daha pahalı ama daha güncel ve daha az enerji harcıyor he ama illaki 1070 istiyorum diyorsanız 4000-3000 arası 1070'ler belki daha ucuza bile bulabilirsiniz denk gelirseniz.

Bu fosile o kadar para verilmemeli, en uygun kart 6600 bu paraya.

Katılıyorum.

Fazla bunun için çok eski kart GTX 1660S veya RTX 2060 hatta RX 6600 bakabilirsin.

Hocam 1 2 ay öncesine kadar bu fiyatlara ilanlar yoktu 1070 için, niye birden böyle saçma sapan bir fiyat fırlaması oldu bilginiz var mı?

5700 XT falan da bakabilirsiniz fakat 6600 daha güncel bir kart olduğu için daha iyi olacaktır amfm özellikleri vb olduğu için.

Ayrıyeten şunu da bırakayım :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Talep arttı ucuz diye ucuzlar satıldı uyanıklar piyasaya atladı :D

Mining döneminde olduğu gibi, umarım tekrar öyle bir kriz olmaz :D

Yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkürler, Bursa içinde 4-5-6-7K civarına ekran kartı bakıyorum. Daha detaylı ve açıklayıcı şekilde nedenleriyle birlikte bana bu bütçede ekran kartı önerebilir misiniz? + olarak 5K bandında kalınırsa mükemmel olur.

@Burak Karabal
@KemalTheUnbeaten
@584297

Ayrıyeten şunu da bırakayım :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mining döneminde olduğu gibi, umarım tekrar öyle bir kriz olmaz :D

Vallahi birini gırtlaklarım cidden :D kafayı yemiştim ortam yanan RX 580 kokuyordu.

Eğer dediği doğruysa bu kart yeni mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı