GTX1070'in ederi ne kadar?

Bütçe
4000-7000
Yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkürler, bursa içinde 4-5-6-7k civarına ekran kartı bakıyorum. Daha detaylı ve açıklayıcı şekilde nedenleriyle birlikte bana bu bütçede ekran kartı önerebilir misiniz? Artı olarak 5K bandında kalınırsa mükemmel olur.

@Burak Karabal
@KemalTheUnbeaten
@584297

Hocam merakımdan soruyorum fakat 3060 kartınız varken neden yeni bir kart bakıyorsunuz ? Elinizdeki bütçeyle bir AMD kart öneririm 6600, 6600 XT, 6700 XT, 7700 XT vb.

Yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkürler, bursa içinde 4-5-6-7k civarına ekran kartı bakıyorum. Daha detaylı ve açıklayıcı şekilde nedenleriyle birlikte bana bu bütçede ekran kartı önerebilir misiniz? Artı olarak 5K bandında kalınırsa mükemmel olur.

@Burak Karabal
@KemalTheUnbeaten
@584297

Psunuzun modelini öğrenebilir miyiz bir de daha net bir öneri yapmamızı sağlar.

Hocam merakımdan soruyorum fakat 3060 kartınız varken neden yeni bir kart bakıyorsunuz ? Elinizdeki bütçeyle bir AMD kart öneririm 6600, 6600 XT, 6700 XT, 7700 XT vb.

Psunuzun modelini öğrenebilir miyiz bir de daha net bir öneri yapmamızı sağlar.
Hocam 2. bilgisayarım için alacağım. AMD/Nvidia farketmez. PSU'yu sonradan alacağım ve PSU için bütçeyi daha sonra ayırabilirim. PSU'yu kafaya takmanıza gerek yok.

Hocam Intel pek bakasım yok açıkçası, pek güvenmiyorum. AMD/Nvidia daha iyi olacaktır.

Bursa içi yok sıkıntı o hocam.
Maalesef şehir dışına da çıkma imkanım yok bir kart için. Kargo olaylarına da bir gram güvenmiyorum. Bursa içi harici alamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı