GTX1070'li sisteme 240Hz monitör alınır mı?

kekwhesapsilme

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 aydır monitör almaya çalışıyorum. Ne aldıysam sorunlu çıktı ve iade etmek zorunda kaldım. (3-4 farklı monitör denedim) en sonunda dayanamayıp bütçeyi artırarak kaliteli bir şey alayım dedim ama o da 240Hz.(1080p) ekran kartım MSI GTX 1070, sistemin geri kalanını aşağıya yazarım ama oyunlardan aldığım ortalama FPS 90-150 civarı. Oyundan oyuna değişiyor. Yeni çıkan yüksek grafikli hikayeli oyunlarda genelde 50-70 alıyorum (elimden geldiğince 60'a sabitlemeye çalışıyorum. Düşük grafikte oynadığım rekabetçi oyunlarda ise 100-170FPS alıyorum. Şu anki monitörüm 60Hz, 144 de yükseltmek istedim ama hangi modeli aldıysam sorun çıktı. 240Hz e sahip iyi bir monitör buldum onu alırsam saçma bir hareket mi yapmış olurum?

Bir monitörde aradığım özellikler:
IPS panel,
Pivot,
Düşük gecikme süresi,
Mümkün olduğunca az ghosting.

Sistemim:
GTX 1070.
16 GB RAM.
i7 6700.
MSI H170 GAMING m3, sistemi dizeli yaklaşık 5 yıl oldu ama hala güzel performans sunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı