GTX1650 alınır mı?

Yok kanka illa RX 6600 cart curt önerecekler. Forumda bi RX 6600 popülerliği var ya, nerde bi ekran kartı önerisi sistem toplama konusu açılsa bu kartı alın diye bağrıyorlar sanki çok ucuz bir kartmış gibi.
AMD ekran kartı ve işlemcilerine hiç güvenemiyorum. İntel ve Nvidia iyidir, 10 FPS az versin ama Nvidia olsun, bana daha güvenilir ve sağlam geliyor.
 
Anladım NVIDIA isteme nedenimde şey klip alma AMD'de sorunluymuş diyorlar

Hocam klip alma için onlarca optimize uygulama var. MSI'dan SteelSeries'e oldukça temiz ve kullanışlılar. Yani AMD software i kullanmanız şart degil. Sırf bunun için istemiyorsanız araştırın derim.
 
AMD ekran kartı ve işlemcilerine hiç güvenemiyorum. İntel ve Nvidia iyidir, 10 FPS az versin ama Nvidia olsun, bana daha güvenilir ve sağlam geliyor.
Amd kötü bir firma değil ama Yeni çıkan her yazılım İntel işlemci ve nvidia ekran kartlarında daha stabil amd işlemciler Windows 11'de hatalar ile karşılaştı performans sorunları ile karşılaştı aynısı Windows 10'da da oldu. AMD iyi firma ama İntel hem daha stabil hemde daha iyi.
 
AMD ekran kartı ve işlemcilerine hiç güvenemiyorum. İntel ve Nvidia iyidir, 10 FPS az versin ama Nvidia olsun, bana daha güvenilir ve sağlam geliyor.
Aynen öyle. F/P ürünleri yapacağız diye mallarının kalitelerini düşürüyorlar. Valla elimden gelse 1660Ti alır keyfime bakarım ama gel gör ki RX 570 kullanıyorum. Ekran kararı mı dersin karıncalanır mı dersin WattMan ayarları geri yükledi bilgisayarın anası ağlıyor diyr uyarı mı veriyor dersin neler neler.
 
hazır sistem hariç almanı tavsiye etmem 7k civarlarında 1650 10100f ikilisi oluyor arada bende 7k ya aldım o sistemi
 
Bende 1650 kullanıyorum 144hz monitörüm var daha 200fps'in altına düşmedi cs de pubg oynuyorum birde resolution quailty 120 diğer ayarlar düşük ortalama 100-120 arası fps alıyorum İşlemcim 17-3770


Bu arada ekleyeyim ben yaklaşık 2 ay önce 2.el 1 yıl garantili almıştım kartı ihtiyaçtan satan birinden fiyatıda 2000₺ idi bu şekilde temiz bulabilirsen senin için daha iyi olr
 
ya knk benım butçe azcık daha düştü heralde gtx1650 alıcam öneriyormusun bu kartı

i7 7.nesilmi kullanıyorsun yanlış okumuyorsam
 
Ya kanka benım bütçe azıcık daha düştü herhalde GTX1650 alacağım öneriyor musun bu kartı

i7 7.nesilmi kullanıyorsun yanlış okumuyorsam

Kanki kart CS:GO-Valorant için gayet yeterli bir kart. Hikayeli oyunları da Medium-High arası karışık oynarsın. İkinci el senin için sorun olmazsa GTX 1660 Ti öneririm ben. Ama sıfır alacaksan 1650 yeter her türlü sana. 1660 Ti'yi oyunları ultrada oynamak istersen alabilirsin.
 
tm
kaç sene götürür tahminince 3 4 sene ıdare edermi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…