GTX1650 alınır mı?

GALAX GeForce GTX1650 EX 1-Click OC 4GB 128Bit GDDR6 Ekran Kartı (65SQL8DS66E6) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu ekran kartı alınır mı? i3 10100F, 16 GB RAM, 480 GB SSD var. RX 6500 XT almak pek içime sinmedi. Benim oynayacağım oyunlar sunlar: Valorant, GTA 5, FiveM. Bunlar cogunlukla. RX 6500 XT alıp 3.0 mı kullanmalıyım?

Alınmaz.
Bütçe biraz artarsa bu alınabilir(Nays ile daha ucuza gelir)
Bütçe artmazsa Nays ile buna bakılabilir.
Ama unutma RX6600 3060 rakibi bir kart ben olsam bütçeyi biraz arttırıp alırdım.

Alınmaz.
Bütçe biraz artarsa bu alınabilir(Nays ile daha ucuza gelir)
Bütçe artmazsa Nays ile buna bakılabilir.
Ama unutma RX6600 3060 rakibi bir kart ben olsam bütçeyi biraz arttırıp alırdım.

PSU almak zorundayım yuksek kart alınca o zaman butçeyi çok geçiyor bende ısterdım RX6600'de.

1 senedir kullandığım kart kendisi. Çok memnunum, daha açamadığım oyun olmadı, hiç beni üzmedi. CS:GO'da 230+ FPS alıyorum. Çift fanlı serin çalışıyor. Ben tavsiye ederim.
işlemcin ne

Anladım bakalım olmazsa GTX1650 alacağım.
Kardeşim bütçen yoksa kendini zorlama, gücünün yettiğini al, 300 daha koyup daha iyisini almayı herkes ister, ama para olmayınca 300 lira gerçekten büyük bir para gibi oluyor anlıyorum. İlerleyen zamanlarda sistemi geliştirirsin. Hiç kendini dara sokma, 1650 sana yeter üzmez. Güncel bütün oyunları oynarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı