GTX1650 sistem çok ısınıyor

eymenyzg

Picopat
Daha fazla  
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
250 gb sata ssd
Ekran kartı
gtx 1650
Anakart
a520mm k
İşlemci
ryzen 5 5600
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba bilgisayarımın özellikleri yazıyor. Ekran kartım ekran kartını %95-100 arası kullanan oyunlarda çok ısınıyor. 85 dereceye çıkıyor. Bunun sebebi ekran kartında mı yoksa kasada mı?Spectra Tempered Glass 600W 80Plus Rainbow Fan ve Ledli Oyuncu Kasası kasamın modeli bu tek fanlı ben bir de önüne bir fan daha taktım fan sayısının az olmasından mı kaynaklı? Yoksa yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa mesh değil ve fanları kalitesiz, hava akışı kötü olduğu için ekran kartı nefes alamıyor.

Fan işini halladebilir daha sağlam bir kasa edinebilirsin. Birde GPU macununu değiştir. Muhtemelen uzun zamandır değişmemiştir.
kral fan almam yeticekse kasa almamayı düşünüyorum çünkü zaten setupu yeni kurdum ona hem biraz üşeniyorum hemdme parayı ona vermek istemiyorum dediğim şekilde fan taksam ekran kartı 70 derece ye düşermi? yoksa kasa şartmı diyosunuz çünkü ekran kartı da değişcem ilerde

O zaman ilk iş macun değişimi yaptırın bir. Ona göre devam edelim.O kasa pek iyi değil tasarım olarak. Mümkünse daha iyi bir kasa iyi olur.
teşekkür ederim hocam ozaman ben biraz idare edip direk kasa değişimi yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…