GTX1650 sistem Hogwarts Legacy'de kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

hhatipogluyahya

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartı
GTX1650
İşlemci
Ryzen 5 2600
Merhaba, bilgisayarımda GTX1650 ekran kartı ve Ryzen 5 2600 işlemcisi mevcut. Hogwarts Legacy oyununda ortalama kaç FPS alabilirim? 60FPS sabit oynayabilip oynayamadığımı bilgilendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Oyunun optimizasyonunu şahsen beğendim. Ara ara youtube üzerinden inceleme videoların bakıyorum ve gtx 1050 ti ve 1650 gibi ekran kartları ve özellikle 1650 de orta ayarlarda fsr açık şekilde sabit 60 fps veriyordu. Sistem gereksinimleri her ne kadar yüksek de olsa bence 1650 1660 veya benzeri ekran kartlarında oyun baya iyi çalışıyor. Tabi gerekli grafik ayarı yapılırsa.

Hocam hogwartsın şu an optimizasyonu berbat. 4090 gibi en yeni nesil bir kartta bile çok fazla performans sorunu çıkarıyor. Oynayabiliceğinizi sanmıyorum 60 FPS'de.
Hocam youtube de ki 1650 için inceleme videolarını bakmanızı öneririm. Gerçekten orta ayarlarda bu kart 50 60 fps de oyunu oynatıyordu

Oyunun optimizasyonunu şahsen beğendim. Ara ara youtube üzerinden inceleme videoların bakıyorum ve gtx 1050 ti ve 1650 gibi ekran kartları ve özellikle 1650 de orta ayarlarda fsr açık şekilde sabit 60 fps veriyordu. Sistem gereksinimleri her ne kadar yüksek de olsa bence 1650 1660 veya benzeri ekran kartlarında oyun baya iyi çalışıyor. Tabi gerekli grafik ayarı yapılırsa.
Hocam forumda 1 hafta önce görmüştüm videosunu.Videodaki adamda 4090 vardı ve optimizasyon berbattı.Yanlışım varsa affınıza sığınıyorum.

Hocam forumda 1 hafta önce görmüştüm videosunu.Videodaki adamda 4090 vardı ve optimizasyon berbattı.Yanlışım varsa affınıza sığınıyorum.
Bende rtx 3050 laptop var. Hani açarsa bile düşük de açar diye düşünmüştüm ancak youtube atılan bir video da orta yüksek ayarlarda 50 60 FPS aldığını gördüm ki drop gibi bir olay da yoktu. Ben buna göre optimizesi iyi demiştim ancak tabi sizin dediğiniz de doğrudur. 4000 serisi yeni sayılır ve oyunlarda sıkıntı yaratabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı