GTX1650 sistem için FreeSync mi G-Sync mi alınmalı?

hidrokingz

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar.
GTX1650 ekran kartlı PC'me monitör alacağım.
Bazı monitörlerde sadece Free Sync yazıyor bazılarında FreeSync+ G-Sync yazıyor ben FreeSync satın almış olsam NVIDIA denetim masasında G-Sync özelliği yazar mı? Bu iş nasıl işliyor ben nasıl bir monitör satın almalıyım? Bilgisayarımın özellikleri güçlü arkadaşımın monitörü Samsung oddysey G3 modelini taktığımda gayet akıcı oluyor ekran onda bu özellik var mı yok mu anlayamadık. Ekran görüntüsünü aşağıda paylaşacağım onun.
Ben en akıcı görüntüyü sağlamak için hangi cins monitörü satın almalıyım?

Merhabalar.
GTX1650 ekran kartlı PC'me monitör alacağım.
Bazı monitörlerde sadece Free Sync yazıyor bazılarında FreeSync+ G-Sync yazıyor ben FreeSync satın almış olsam NVIDIA denetim masasında G-Sync özelliği yazar mı? Bu iş nasıl işliyor ben nasıl bir monitör satın almalıyım? Bilgisayarımın özellikleri güçlü arkadaşımın monitörü Samsung oddysey G3 modelini taktığımda gayet akıcı oluyor ekran onda bu özellik var mı yok mu anlayamadık. Ekran görüntüsünü aşağıda paylaşacağım onun.
Ben en akıcı görüntüyü sağlamak için hangi cins monitörü satın almalıyım?

FreeSync monitörlerde G-Sync açabiliyorsun. Bir sorun olacağını dünşünmem.

G-Sync monitörler pahalı olur.
Eğer sadece Freesync destekleyen monitör alırsanız bu özellikten yararlanamazsınız. Dolayısıyla Freesync olan fakat G-Sync uyumluluk listesinde yer alan bir monitör seçmelisiniz.
FreeSync+GSync yazanlar Freesync ama G-Sync uyumlu olan monitörler.

NVIDIA denetim masasında G-Sync özelliği yazar mı?

Evet yazar. FreeSync monitörlerin genelinde var. G-Sync monitörler çok pahalı. O GPU'dan daha pahalı monitör alacağını sanmıyorum. GPU üzerinden dediğim gibi G-Sync açabiliyorsun fakat bunun için DP kablosu almalısın.

Samsung Odyssey G3 LF27G35TFWMXUF 27" Oyuncu Monitör, FHD, 144Hz, 1ms, FreeSync Premium, D-Sub+HDMI+Dport, Yükseklik Ayarlı VA​

Bu özellikli monitör satın almış olsam kullanımda sorun yaşar mıyım?

Birincisi o monitörü önermiyorum. Forumda araştırırsan pek önerilmediğini görürsün.
İkincisi aldığını varsayalım, kullanımda sorun yaşamazsın. Fakat nasıl kullanmak istiyorsun? Sorunu detaylı belirt.

Genelde oyun oynayan birisiyim FPS ve MMO diyebiliriz bana akıcı sorun çıkarmayacak bir monitör lazım yani G3'ü denediğimizde gayet iyiydi ayrıca sadece FreeSync yazan monitör satın alsam sorun olur mu ya da nasıl bir yol izlemeliyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı