Öncelikle iyi günler. Bilgisayarım 4 gündür oyun veya programlardan çıktıktan sonra donuyor ve siyah ekran geliyor 2 3 saniye sonra düzeliyor.
Son olarak bugün de mavi ekran hatası aldım. 3 tane minidump dosyası oluşmuş bunları yüklüyorum inceleyip çözüm varsa yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Sistemim.
i5 9300H.
GTX1650.
16 GB RAM.
HP Pavilion Gaming laptop.
Söylediğiniz tesleri yaptım ekran görüntülerinin linkini atıyorum. Intel sürücümü 3 gün önce güncellemiştim, Memtest de bir hata çıkmadı, DISM rehberini de uyguladım.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Bu indirme; 6 Intel® Graphics Driver - 11. nesil, Apollo Lake, Gemini Lake, Amber Lake, Whiskey Lake, Comet Lake, Lakefield, Jasper Lake ve Rocket Lake
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Bu indirme; 6 Intel® Graphics Driver - 11. nesil, Apollo Lake, Gemini Lake, Amber Lake, Whiskey Lake, Comet Lake, Lakefield, Jasper Lake ve Rocket Lake