Çözüldü GTX1650 Super, ASRock H77M sistemle uyumlu mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sistemali

Femtopat
Merhaba arkadaşlar sistemim GTX1650 Super ile uyumlu mudur sıkıntı çıkartır mı?
Sistemim.
Anakart: ASRock H77M.
İşlemci: i5 3470.
RAM: DDR3 8 GB.
Ve GTX1650 Super'in hangi markası alınmalı.

Çözüm
Darboğaz yapsa da FPS değerleri yüksek olur, sistemi canlandırabilir.
İleride işlemci yükseltirseniz darboğazı da ortadan kaldırırsınız. Bence alın.
i5-3470 1650 Super'e darboğaz yapacaktır, uygun bir zamanda platform değiştirin veya i7-3770'e yükseltin.
Sistemle uyumludur, çalışır.
Marka olarak fiyatı açısından Galax'ı öneririm.

i5-3470 1650 Super'e darboğaz yapacaktır, uygun bir zamanda platform değiştirin veya i7-3770'e yükseltin.
Sistemle uyumludur, çalışır.
Marka olarak fiyatı açısından Galax'ı öneririm.

Darboğaz yapacağını düşünmüyorum aslında yapsada çok hissedilir olmaz gibime geliyor.

İşlemciniz RX 570'e bile yer yer darboğaz yapabilir, 1650 Super'den bahsediyoruz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CoD Warzone örnek olarak atayım, işlemci %100 civarındayken ekran kartı 70'lerde geziyor. %30'luk darboğaz söz konusu.

İşlemciniz RX 570'e bile yer yer darboğaz yapabilir, 1650 Super'den bahsediyoruz.

Aslında aklımdan geçen model RX570 Ti fakat Antalya'da Vatan şubelerinin hiçbirisinde kalmamış internetten de almayı planlamiyorum bu yüzden bu modele yöneldim bir darbogaz beni çok zora sokar mı? Çok sokmazsa benim için önemli değil pek.

Aslında aklımdan geçen model RX570 Ti fakat Antalya'da Vatan şubelerinin hiçbirisinde kalmamış internetten de almayı planlamiyorum bu yüzden bu modele yöneldim bir darbogaz beni çok zora sokar mı? Çok sokmazsa benim için önemli değil pek.
RX570 Ti bulursanız bana haber verin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı