GTX1650 Super tavsiyesi

cagataygedik

Hectopat

Gönlüm her zaman Gaming X modelini almaktan yana olmuştu. Fiyatının düşmesini bekliyordum ama bugün baktığımda gördüm ki fiyatlar artmış :( 1800 ₺'nin altına 1650 Super Gaming X bulmabilirseniz atarsanız mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuz GamingX 1850TL :( Ama ben Zotac 1650S kullanıyorum yükte 75 dereceyi geçmiyor. Altta da benim incelemem mevcut :)
Merhabalar, ilk incelemem olacak bir hatam olursa kusura bakmayın :). 2 ay önce Teknobiyotik'ten 1300TL'ye 1650 Super 4 GB almıştım 2 aydır kullanıyorum, gayet memnunum hiçbir sorun (driver,ısınma,performans düşüklüğü vs) yaşamadım. Öncellikle 100W çeken ve 7 senelik 350W PSU ile bile sorunsuz çalışan, 1080P canavarı bir kart 1650S :D. Fanlar, en ve boy olarak küçük bir kart kendisi sığmayacağı kasa yoktur bence. Bu arada bu modelde 6 pin güç girişi istiyor kart haberiniz olsun. Sıcaklık değerlerine gelecek olursak hava akışı olmayan kasamda bile max 75 derece gördüm. Teknik özelliklerine burdan ulaşabilirsiniz alta da fotolarını bıraktım :) Eki Görüntüle 574179Eki Görüntüle 574195Eki Görüntüle 574196

Marka takıntısı sizi yanıltmasın. Inno3d kaliteli bir karttır. Bu şekil markalar görsellikten çok soğutma ve performansa önem veriyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı