Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda yeni bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Şu ana kadar birçok modeli inceledim. Gerek tasarımlarının diğer modellere göre daha sade olması, gerek bu iki markaya duyduğum güvenden dolayı şu modeller arasında kaldım;
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!
m.trendyol.com
.
Şimdi birkaç tane sorum var;
1) Öğrenci olduğum için AutoCAD, SolidWorks gibi çizim programlarını kullanmaktayım. Bu bilgisayarlar bu programları hızlı ve sorunsuz çalıştırır mı?
2) Güncel oyunları (RDR2, Metro Exodus vb.) bu bilgisayarlar ile düşük-orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilir miyim? Eğer oynayabilirsem hangisini tercih etmeliyim?
Abra A5 V15.7 15,6" Gaming Laptop ile takım arkadaşlarınızı yalnız bırakmayın. Intel Comet Lake Core i5-10300H gaming işlemciyle hızlı zaferler kazanın!
Abra A5 V15.7 15,6" Gaming Laptop ile takım arkadaşlarınızı yalnız bırakmayın. Intel Comet Lake Core i5-10300H gaming işlemciyle hızlı zaferler kazanın!
1650 Ti ve 1650 arasında çok fark var mı sizce pek hakim değilim de ayrıca 120 Hz panel sadece rekabetçi oyunlarda mı avantajlı? Film vs izlerken hissetmez miyim farkını?
Attığım modellere ilerleyen zamanlarda 8 GB RAM takviyesi yapmak istiyorum ama SSD yapabilir miyim bilemiyorum. O yüzden 256 GB SSD'li Monster'a o kadar para veremem.
1650 Ti ve 1650 arasında çok fark var mı sizce pek hakim değilim de ayrıca 120 Hz panel sadece rekabetçi oyunlarda mı avantajlı? Film vs izlerken hissetmez miyim farkını?
Attığım modellere ilerleyen zamanlarda 8 GB RAM takviyesi yapmak istiyorum ama SSD yapabilir miyim bilemiyorum. O yüzden 256 GB SSD'li Monster'a o kadar para veremem.
Olmazsa ileride bir tane SSD daha alıp onu da takabilirsiniz RAM'i değiştirir gibi. Ama önerim alırken 16 GB alın çünkü garantinin bitmesini bekleyecekseniz bekleyene kadar adamı bıktırır. Yanına da taşınabilir HDD alabilirsiniz.