GTX1650 Ti ile FPS kısıtlanması

Shidoto

Hectopat
Daha fazla  
2 ekran kartılı bir laptop kullanıyorum. AMD Radeon tm Graphics R5 4600h ın dahili entegre ekran kartı ve harici olarak GTX 1650 Ti var, oyunlarda harici ekran kartını kullanmadığımda entegre ekran kartı 200 300 FPS alıyor Minecraft'ta ancak GTX1650 Ti'ya geçtiğimde 30 FPS sabit oluyor. Zula da da denedim 30 sabit normalde entegre kart ile 90 200 arası alıyorum ama entegre karttan daha iyi bir kart. Neden 30 FPS'te oyunlarda sabitliyor? FPS limitlerini sınırsız yaptım ancak çözülmedi driverları güncel bilen biri varsa yardım etsin. Laptop alıp param boşa gitti diye korkuyorum.

Zaten gitmiş. Dur konumuz bu değil NVIDIA denetim masasından ayarlar yapın sarjda oynadığınızı sanıyorum güç seçeneklerinden performası seçin.

Deneyeceğim, ancak laptop almak zorundaydım masaüstü bence sadece oyun oynayanlara hitap ediyor. Gezen ve bir yandan işlerimi yapmak istediğimden aldım, tekrardan teşekkürler deneyip dönerim.
normal performansa almadan yaptım 400 fpslerde minecraftta sanıyorum ki iyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…