GTX1660 Super - 9400F bilgisayar çalışmıyor

abdullahdemir

Hectopat
Evden CS2 oynayıp çıktım, akşam geldiğimde hiçbir şeyi çalışmıyordu(fanlar dahil). Kabloya, prize baktım ancak olmuyor. Güç kablosuna baktım, tuş bozulmuştur dedim anakarttan çalıştırdım yine tepki yok.
9400F.
GTX1660 Super Ventus.
H310-A Pro.
HyperX Fury 8 GB 2666MHz.
Rampage 650W PSU (bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.)

Evden CS2 oynayıp çıktım, akşam geldiğimde hiçbir şeyi çalışmıyordu(fanlar dahil). Kabloya, prize baktım ancak olmuyor. Güç kablosuna baktım, tuş bozulmuştur dedim anakarttan çalıştırdım yine tepki yok.
9400F.
GTX1660 Super Ventus.

Düşünüğün gibi PSU'dan kaynaklıdır

9400F.
GTX1660 Super Ventus.
H310-A Pro.
HyperX Fury 8 GB 2666MHz.
Rampage 650W PSU (bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.)

Muhtemelen PSU'dan kaynaklıdır. Bir bilgisayarcıya götürüp başka bir PSU ile denettirebilirisiniz.

Denedim onu ancak olmadı.

Kısa devre ile çalıştırma varmış, denenir bir şey mi?

Eğer kasanızdaki düğme bozuksa anakarttaki pinlerden kısa devre ile çalıştırabilirsiniz fakat bunu yaparken anakartınızın kitapcığına bakmanız gerek yoksa yanlış pinleri kısa devre yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PSU'ya voltmetre ile baktım herhangi bir değer vermiyor, ben PSU'ya kısa devre yapmayı düşünüyordum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunlar işe yarar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı