GTX1660 Super marka model tavsiyesi

Aragon531

Centipat
Arkadaşlar kart alacağım fakat malum dolar korona saçma fiyatlar var ozellikle kulanan arkadaslardan kullandiklari marka modelin arti ve eksilerini yazmalari. Bu arada sistemim:
Gigabyte B450M
Ryzen5 1600 AF
2x8GB Corsair RAM
Ekran kartina karar veremiyorum aslinda MSI Gaming X 1660SUPER alicaktim. Fakat kart bir tek sinerjide var, o da 2600 lira gereksiz pahali geldi bana. Fikirleriniz ve önerilerinizi merak ediyorum. Bu arada 5500XT veya 5600XT'de oneri olabilir. Butcem 2500 civari ekran karti icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap Cuma indirimlerinde 5500XT 1300TL'e ve 5600XT 2150TL'e düştü geçen hafta. Takipte kalmanızı öneririm. 3600X gibi banko indirime girebiliyor XFX ekran kartları son zamanlarda. Arkadaşıma 1300TL'e XFX 5500XT 4GB aldık mesela. Bence gücüne ve piyasadaki diğer kartlara göre güzel fiyatlar. Özellikle 5600XT'nin 2150TL'e şu piyasada alınabilmesi bence kaçırılmaz fırsat. Terciz size kalmış.

NOT: 2600TL'e Gaming X model güzel ama 1660S olması hiç mantıklı bir seçim olmaz. Sebebi; zaten sıfır olarak daha güçlü kartlar alınabiliyor ancak bu kısmı geçtim; ikinci el tertemiz ve belki de garantili 1080 bile alınabiliyor o fiyata neredeyse.

1660 Super istiyorsanız:

gibi güzel seçenekler var ancak o bütçeye RX 5600 XT alınabiliyor ki direk bu yöne doğru hareket edilmeli:

Hocam ben önerecektim ki sana benden önce davranmışlar :)

Benim de almayı düşündüğüm model bu fiyat aralığında doğru bir tercih olacaktır.

Alternatif olarak:

Gigabyte 2300 tl ve kart buyuk ya guvenemedim ama beklemeyi tercih ediyorum şuanlik ucuz bulursam alirim. Msi biraz önde tutuyorum cunku ilerde satarken sikinti yaşamam en azindan diye dusunuyorum ama bilemedim
Hocam ben önerecektim ki sana benden önce davranmışlar :)

Benim de almayı düşündüğüm model bu fiyat aralığında doğru bir tercih olacaktır.

Alternatif olarak:
Siz aldiniz mi kart

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı