GTX1660 Super sistem ne kadar eder?

Makaleler
1
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Merhaba, elimde uzun zamandır kutuda duran ürünler var birisi fiyat istedi fakat bendeki ürünler için bir fiyat listesi çıkaramadım. Tahmini 10k diyebildim sizce ne kadar eder?
MSI GTX 1660S Suprim X
Ryzen 5 5600 soğutucusu var.
ASUS TUF B450 Plus Gaming.
Trident Z Neo 2x8 16 GB 3600MHz CL16 hepsi için 10k diye tahmin ettim ve hepsini alırsa yanında ID-Cooling SE-224XT white hediye edeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 10 bin güzel bir ilan fiyatı, biz 6600 10100F sistemi 9000e aldık 1 ay önce,
Sizde 10'dan koyup en fazla 9'dan verirseniz iyi olur. İnsanlar çok saçma fiyatlar koymuş 3. nesil işlemcilere ama onlara bakmamak lazım kimse satın almıyor zaten, iyi fiyat bence.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_5348.png
    IMG_5348.png
    326,9 KB · Görüntüleme: 122
Ekran kartı 3.5k eder en fazla.

İşlemci mi soğutucu mu? Sadece soğutucuysa para etmez... Anlamadım orayı. İşlemciyse eğer 2-2.5k eder.

B450 anakartların sıfırları 2-2.5k şuan ama ikinci elde de aynı fiyata satıyorlar :D Anakartı 1k dan sayabilirsin ya da alan arkadaş google a yazarsa büyük ihtimal sıfır olarak alır :/

Ramler 600 lira eder. 1k ya sıfırını alır çünkü.

10.000 lira bana çok geldi kasalı toplanmış sistem alınabiliyor 10 -11k arasına ama dene bakalım şansını belki satarsın.

Temizse alıcıda sana güveniyorsa 10k verebilir. Bilmediği bir yere atıyorum 8k vermektense sana 10k vermek daha mantıklı gelebilir.

İşlemciyi neyle değiştirdin merak ettim bende 5600 kullanıyorum :D

Ekran kartı 3.5k eder en fazla.

İşlemci mi soğutucu mu? Sadece soğutucuysa para etmez... Anlamadım orayı. İşlemciyse eğer 2-2.5k eder.

B450 anakartların sıfırları 2-2.5k şu an ama ikinci elde de aynı fiyata satıyorlar :D anakartı 1Kdan sayabilirsin ya da alan arkadaş Google'a yazarsa büyük ihtimal sıfır olarak alır :/

RAM'ler 600 lira eder. 1K ya sıfırını alır çünkü.

10.000 lira bana çok geldi kasalı toplanmış sistem alınabiliyor 10 -11k arasına ama dene bakalım şansını belki satarsın.

Temizse alıcıda sana güveniyorsa 10k verebilir. Bilmediği bir yere atıyorum 8K vermektense sana 10k vermek daha mantıklı gelebilir.

İşlemciyi neyle değiştirdin merak ettim bende 5600 kullanıyorum :D

Hocam RAM'ler nasıl 600 ediyor top tier marka model :) sistemi komple Intel'e geçirdim bunlar arta kaldı.

Alıcıya 11k dedim direk yok çekti pazarlık yapar dedim yapmadı 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı