S
Silinen üye 210679
Ziyaretçi
Undervolt yapman gerekiyor. Aynı kartı max 79 derecede kullanıyorum bu sayede. İnternette çok kaynak var imzamdaki şekilde kullanabilirsiniz 1860MHz 868mV.
Peki herhangi bir zararı var mıdır kart için ve sistem için + performans düşüşü oluyor mu ve bana yardım edebilir misiniz bu konuda discord gibi ulaşabileceğim bir yer var iseUndervolt yapman gerekiyor. Aynı kartı max 79 derecede kullanıyorum bu sayede. İnternette çok kaynak var imzamdaki şekilde kullanabilirsiniz 1860MHz 868mV.
88 dereceyi ne yapacağız?Olayın PSU ile DADG sistemle falan bir alakası yok. Dediğim gibi Full HD ayarlarda işlemciniz gayet iyiyse eğer ekran kartınız %100 ile çalışmaz. Burada genelde işlemci daha çok yüzdeyle çalışır. Çözünürlük ve kalite arttıkça ekran kartına doğru ivmelenen bir çalışma yüzdesi görürsünüz.
88 derece şöyle olmuştu dostum fanlar otomatikteydi, manuele aldığımda 80 e çektiğimde 79 derece oldu88 dereceyi ne yapacağız?
Zararı yok yararı var buradan bakın:Peki herhangi bir zararı var mıdır kart için ve sistem için + performans düşüşü oluyor mu ve bana yardım edebilir misiniz bu konuda discord gibi ulaşabileceğim bir yer var ise
Sen yine de kasanın kapağını açıp dene.88 derece şöyle olmuştu dostum fanlar otomatikteydi, manuele aldığımda 80 e çektiğimde 79 derece oldu
deneyeceğim en kısa sürede yorumlarınız için teşekkür ederim iyi geceler iyi forumlar ^^Sen yine de kasanın kapağını açıp dene.
Kasasında yeterli havalandırma yok. Arkadaşımızın dediğine göre 2 tane (biri işlemcinin olmak üzere) stock fanı bulunmakta. 1 tane 4 Pinli 120 MM. fan alarak kasanın ön kısmına içeri üfleyecek şekilde koyması yeterli. Akabinde egzoz fanının da yeterli düzeyde çalıştığını düşünmüyorum. Onu da değiştirmesi gerek. Statik basınçlı bir fan alarak bu sorunu çözebilir. Eğer bu dediklerimi uygularsa -10 derece farkedecektir.88 dereceyi ne yapacağız?
Bunun için hangi fanları önerirsiniz kasa fanlarınıKasasında yeterli havalandırma yok. Arkadaşımızın dediğine göre 2 tane (biri işlemcinin olmak üzere) stock fanı bulunmakta. 1 tane 4 Pinli 120 MM. fan alarak kasanın ön kısmına içeri üfleyecek şekilde koyması yeterli. Akabinde egzoz fanının da yeterli düzeyde çalıştığını düşünmüyorum. Onu da değiştirmesi gerek. Statik basınçlı bir fan alarak bu sorunu çözebilir. Eğer bu dediklerimi uygularsa -10 derece farkedecektir.
Oradaki uygulananları uygulayayım dimi aynısını birebirZararı yok yararı var buradan bakın:
![]()
Asus tuf 1660 ti sıcaklık sorunu | DonanımHaber Forum » Sayfa 3
Bu kart oyuna girmeyi takiben 2. dakikadan itibaren sıcaklıgı 86 dereceye fixliyor, oyunlar yuksek sıstem gereksinimi gerektiren oyunlar değildir. Şim - Sayfa 3mobile.donanimhaber.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.