GTX1660 Ti Ekran kartı %100 kullanılmıyor

Bunun için hangi fanları önerirsiniz kasa fanlarını
Anakartım;
Gigabayte B450m2-sh

Oradaki uygulananları uygulayayım dimi aynısını birebir
Aynen. Kasanın hava akışıyla alakalı değil ben vantilatör yatırdım kasaya yine 87 derece oluyordu.Tabi yine bir fan alın sonradan.

Bütçem 400 Tlye kadar çıkabilir öneriniz varsa beklerim ^^

Cooler Master Mb501L kendi psu su
Sistem DADG2 nin gtx1660 ti lı versiyonu
Kullandığınız kasanın önü kapalı yani fanlar hava alamıyor ve bu yüzden kasanızın içi çok sıcak. Kullandığınız TUF zaten sıcaklık sorunuyla nam salmış bir model. Keşke araştırarak alsaydınız. Hem kasanız hem ekran kartınızın modeli iyi değil bu yüzden sıcak çalışıyor ekran kartınız. Kasanın önündeki plakayı çıkartılabiliyorsa çıkartın veya kasanın yan camını açın öyle kullanın.
Bunu söylemek istemem ama DADG sistem için yanlış forumda yakarıyorsunuz...
O youtube kanalının tanıttığı bütün herşey hiç şüphesiz çok kaliteli ve iyi olduğundan (!) dolayı insanlar inanmak istemiyor kötü olduğuna. Kıytırık James Donkey'i bile göklere çıkarttı reklam aldığı için.
Bu kasa zaten kötü bu kasaya fan almak bir şey değiştirmeyecek. Kasanın ve ekran kartının değişmesi şart. Kasa olarak MB511 ve ekran kartı olarak 1660 GAMING X alınabilir ama arkadaş hazır sistem almış ne yazık ki.

İşte bu adam en kötü parçayı bile Allah katına çıkartıp sonra o parçayı sponsorluklarla ucuza satarak milleti iyi kazıklıyor. Nefret ediyorum. ASUS TUF 5700XT kullandığı sisteminde kasanın yan kapağı açık yaptı testi sırf ekran kartı ısınmasın diye, testlerde yan kapak açık tabii 72 derece ama kullananlarda 80-85 derece kart. Rezil herif insanların 3 kuruş parasına göz dikiyor.

Unigine superposition benchmark uygula görürsün kullanılıyor mu kullanılmıyor mu.
Oyunlarda %100 kullanılmaması normal.

Bütçesi olabilir olmayabilir, durduk yere ekran kartı ve kasa mı aldıralım arkadaşımıza ? En minimize yollarla sorunun üstesinden gelmesini sağlamaya çalışıyoruz. Hocam verdiğim fanları alıp birini giriş birini çıkış olacak şekilde montajlayın. Eski egzoz fanını da çıkarıp ön kısıma yine içeri hava üfleyecek şekilde montajlayın. -10 derece farkedecektir.

Önerdiğim fanın biri egzoz diğeri ön kısımda içeri üfleyecek. Eski egzoz fanınıda yine içeri üfleyen yeni fanın üst kısmına montajlayın.

Valla herşey ortada gayet, durduk yere değil alması gerekiyor. Bu kasanın zaten önü kapalı önden hava almıyor kasa, içeriye sıcak havayı üflüyor fanlar. Egzoz fanını değiştirip üst kısma fan alınca birşey değişmeyecek içeriye serin hava girmiyor güzel kardeşim. Kasanın yanlarında bir açıklık var gibi ama tam net değil anlayamadım hava alıp almadığını.

Eğer kasanın ön paneline fan ekleyemiyorsa; fan değil kasa öneririm bu durumda. Ben yeni nesil bir çok kasanın ön paneline fan ekleyebildiğimizi varsayarak bu öneride bulundum. Aksi takdirde kasa önerirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…