Çözüldü GTX1660 Ti sistem tam performans vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ismetyildiriim

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar,

Oyun oynarken ekran kartım güçlü olmasına rağmen zaman zaman FPS düşmesi yaşıyorum ve darboğaz mı yaşıyorum diye meraktayım. Ayrıca ekran kartı kullanımını %50'nin üstünde hiç görmedim.

Sistem;

Ryzen 5 2600.
8x2 Hyper X Fury 3200 MHz.
GTX1660 Ti 6 GB.

Çözüm
Başka oyunlarda deneyiniz hocam. Bildiğim kadarıyla Warzone sıkıntılı bir oyun. Çoğu kişi aynı problemi yaşıyor.
Darboğaz yaşaman zor çünkü tanıdığım kişiler 2600 ile RTX 2060 kullanıyor teknik bir sorun ya da BIOS ile ayarlanması gereken bir şey olabilir ya da driverlerin güncel olmayabilir.

Hangi oyun, hangi çözünürlük, hangi ayarlar, kaç FPS?
Call Of Duty; Warzone ayrıca orta ayarlarda oynuyorum, çözünürlük 1920x1080. 144 hz ayarında oynuyorum.
Darboğaz yaşaman zor çünkü tanıdığım kişiler 2600 ile RTX 2060 kullanıyor teknik bir sorun ya da BIOS ile ayarlanması gereken bir şey olabilir ya da driverlerin güncel olmayabilir.
BIOS ayarı konusunda yardımcı olabilir misiniz ?
Güç seçeneklerinden güç modunu dengeliye alın.
Şu an yüksek performansta. Yine de dengeliye almalı mıyım hocam teşekkür ederim.
Benim bir konum var hocam aynı sorun 1650 Ti onda her şey açık açık yazıyor bir ona bakabilir misin?
Tabii ki göz atıyorum teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı