- RAM
- 16GB 3200 mhz
- SSD veya HDD modeli
- goodram ssd 476 gb
- Ekran kartı
- 1660ti
- Anakart
- Prime H510M-E
- İşlemci
- Intel i5 11400f
Intel 11400F ve 1660 Ti kullanıyorum bilgisayarı alalı 3 sene oldu fakat son zamanlarda aşırı FPS düşüşü yaşıyorum. YouTube'dan sistemimin oynanış ve FPS videolarına bakınca oradaki FPS'lerin neredeyse yarısındayım. İki kere format attım ama ikisinde de farklı FPS'ler alıyorum. İlk formatımda Windows 11 Pro'ya geçiş yaptım örneğin The Finals ana menüde 170 FPS alırken şu an format attım aynı dosya aynı format aynı ayarlarda 120 FPS alıyorum. Fornite oynarken sürekli 50 FPS'e kadar düşüş yaşıyorum.
Sıkıntı ne olabilir? BIOS ayarlarıyla mı alakalıdır? BIOS ayarlarına hiç dokunmadım geldiği gibi duruyor ASUS Prime H510M-E kullanıyorum XMP falan her şey açık BIOS'ta. Driverları nvcleanstall ile yüklemeyi de denedim aşırı fark etmiyor. Ama bilgisayarımda sanki bir gecikme bir FPS düşüşü problemi var gibi ama sorunun ne olduğunu anlamıyorum.
ASUS Prime H510M-E
Intel 11400F 2.60 GHz.
GTX 1660 Ti.
Sıkıntı ne olabilir? BIOS ayarlarıyla mı alakalıdır? BIOS ayarlarına hiç dokunmadım geldiği gibi duruyor ASUS Prime H510M-E kullanıyorum XMP falan her şey açık BIOS'ta. Driverları nvcleanstall ile yüklemeyi de denedim aşırı fark etmiyor. Ama bilgisayarımda sanki bir gecikme bir FPS düşüşü problemi var gibi ama sorunun ne olduğunu anlamıyorum.
ASUS Prime H510M-E
Intel 11400F 2.60 GHz.
GTX 1660 Ti.