GTX1660 Ti TUF vs STRIX

war4ing

Centipat
Bu iki kartın arasındaki fark ne?
TUF ne?
ROG Strix ne?
Hangisi daha iyi? Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG STRIX daha üst seviye performans isteyenler için var.
TUF serisi ise dayanıklılık ön planda olarak üretiliyor.
Eğer ekran kartı alacaksanız, kesinlikle TUF serisinden uzak durmalısınız. Onun haricinde diğer parçaları alınabilir.

Tuf ekran kartların önerilmiyor. Soğutma konusunda ve performans konusunda rog serisinin bayağı gerisindeler. Tuf normalde dayanıklılık üzerine yoğunlaşır ama ekran kartında bu özellik işe yaramamaktadır. Anakart alsanız kasa alsanız anlarımda ekran kartı nedir. Gerek yok tuf sıcaklık değerlerine internetten bakabilirsiniz. Çoğu gereksiz.

İyi yapmışlar ancak pek artısı olacağını sanmam. Zira içinde ped yok denilebilir.
Yavaş yavaş yükleniyor hocam biraz daha bekleyelim :)

Önce ısı borusu, sonra blok sonra termal ped derken iyi olma yolunda adım atıyor :)

Yavaş yavaş yükleniyor hocam biraz daha bekleyelim :)

Önce ısı borusu, sonra blok sonra termal ped derken iyi olma yolunda adım atıyor :)
Umarım bu eklemeler fiyatı etkilemez. Sonuçta ROG serisine yakın olursa kimsenin tercih edeceğini sanmıyorum. Umarım dediğiniz gibi olur ve sağlamlık isteyenler için sorunsuz olur. Şahsen ben TUF serisini kasa harici alacağımı sanmıyorum.

@Motionless IN White anakart, kasa, RAM, SSD ve birçok bileşen.

Aslında TUF Gaming Alliance çok güzel birşey CM, Corsair, Asus, XPG, Team gibi birçok marka bağlı buna ancak Asus ekran kartını yapamıyordu bunu da yapsa sadece TUF bir sistem hoş olur :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı