GTX1660S görüntü vermiyor

HDMI kablosuyla bağlayınca görüntü veriyor, dönüştürücü ile bağlayınca görüntü vermiyor anladığım kadarıyla. Büyük ihtimalle dönüştürücü bozuk. Monitörün bozuk olma ihtimali de olabilir. Başka VGA girişli TV, Monitör vesaire varsa dener misin?

Bende normal dönüştürücü ile monitöre taktiginda biosa falan görebiliyorum ama Windows ekranı gelmiyor. Çözünürlük Windows 10'u desteklemiyor olabilir mi?

Başka VGA monitörde de denedim aynı sonucu verdi. Mecburen monitör bakıyorum ne almalıyım ?

Displayportla G-Sync açabiliyormuşuz. Bu iyi midir ?
Hdmı kablosuyla direk taktiginda görüntü geldimi yoksa TV'den ayar falan yaptın mı?
Ayar yapmadım direkt açıldı şükür kartta bir şey yok. Eski monitörler sıkıntı.

Başka VGA monitörde de denedim aynı sonucu verdi. Mecburen monitör bakıyorum ne almalıyım ?

Displayportla G-Sync açabiliyormuşuz. Bu iyi midir ?

Ayar yapmadım direkt açıldı şükür kartta bir şey yok. Eski monitörler sıkıntı.
Başka monitörde de aynı sonucu verdiyse dönüştürücün bozuk. Bu dönüştürücüler tamamen şans işi bozuk da çıkabiliyor, sağlam çıkıp 1 sene de kullanılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı