GTX1660S R3 3100 sistem nasıldır?

Naim00

Hectopat
Daha fazla  
Topladığım kasa görseldeki gibi. Ödeme şekli Vatan Bilgisayar'da daha uygun olduğu için Vatan Bilgisayar'dan alacağım. RAM elimde olduğu için onu eklemiyorum. SSD'yi ileriki zamanlarda almayı düşünüyorum. Bütçem 5800 TL.
Parçaların linkleri:

Not: Anakartın işlemciyle çalışması için BIOS Update gerekli midir?

Dosya Ekleri

• PC.png
    PC.png
    37,8 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleyen: Moderatör:
Topladığım kasa görseldeki gibi. Ödeme şekli Vatan Bilgisayar'da daha uygun olduğu için Vatan Bilgisayar'dan alacağım. RAM elimde olduğu için onu eklemiyorum. SSD'yi ileriki zamanlarda almayı düşünüyorum. Bütçem 5800 TL.
Parçaların linkleri:

Bilemiyorum çok bir bilgim yok ama 500 TL daha ekleyip RTX 2060'amı geçsen diye düşünüyorum.

Parçaların linkleri:

Kasa dehşet pahalı ve hava akışı rezalet.

Şuna bakın:

Anakartın işlemciyle çalışması için BIOS Update gerekli midir?

Parçaların linkleri:

Öncelikle tavsiyem SSD'yi şimdi eklemen. Sabit diski çıkarıp yerine 480 GB'lık bir SSD ekleyebilirsin. Onun dışında Anakart 3. nesil işlemciler için uyumlu geliyor diye biliyorum. Haricinde başka bir şey göremedim. Güzel sistem yapmışsın bence.

Ekleme: @Mark Zuckerberg arkadaşıma katılıyorum. Kasan baya kötü. Başka bir kasa tercih etmelisin bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı