GTX1660Ti gerçek performansında çalışmıyor

rononcy07

Hectopat
GTX1660Ti model ekran kartım ve Ryzen 5 2600 model işlemcim var. Bunların yanında 8x2 2933MHz frekansta çalışan RAM'lerim bulunmakta. GTX1070'in testlerine baktığımda Unturned adlı oyunda ultra ayarlarda 1080p 140+ FPS değerini aldığını görüyorum. Aradaki performans farkının %1-2 değiştiğini göz önünde bulundurursak benim bu oyunda her şey ultrada 1080p 100-110 değer almam normal mi? Çözmek için ne yapmalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücülerin yüklü olduğundan emin olun. Performansınızda artış olmazsa veya bir düşüş olursa işlemciden kaynaklandığını düşüneceğim. GTX1660Ti son derece yeterli bir ekran kartı.

Başka oyunlarda durum nasıl?
GTA5'te de aynı durumda..
Daha kart çok yeni. Sürücüler ile performansı artabilir.
Sürücülerin yüklü olduğundan emin olun. Performansınızda artış olmazsa veya bir düşüş olursa işlemciden kaynaklandığını düşüneceğim. GTX1660Ti son derece yeterli bir ekran kartı.
Sürücülerin tamamı güncel ve çıktıkça tekrar güncelliyorum. İşlemcim Ryzen 5 2600 ayrıca.

Elbette değiştirir. Yapılan test ekstrem olup kartın ve işlemcinin tam performansını ortaya çıkartabilir.

Aynı şekilde gecikmeler de önemli. 2933 MHz ama gecikmeleri neler? Başta CL değeri olmak üzere bunu bilmek gerek.

Siz yapılan testi atın, oradaki RAM hızına ve gecikmelere bakalım, ona göre bir düşünelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…