GTX560 ve R7 265'i Aynı Anda Çalışır Mı?

Oguzhan123

Megapat
Daha fazla  
İyi akşamlar herkese. Ben asus radeon r7 265 ekran kartını kullanıyorum. Eski bilgisayarım boşta ve onda da nvidia gtx560 duruyor. Onu bunla birlikte kullanabilir miyim? Kullanabilirsem faydası olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ve nvidia ekran kartları birbiriyle aynı anda kullanılamaz. Fakat amd-amd nvidia-nvidia kullanılabilir. Ekran Kartının uyumlu olduğu ekran kartlarını araştırıp en yüksek performans ve en uygun olanı secip satın alabilirsin. Technopat'ın bunun için bir rehberi var :) Hem amd hemde nvidia için olması lazmı Technopat youtube kanalını bir araştır var öyle bir video hatırlıyorum...

AMD ve Nvidia kartları beraber çalıştıramazsınız, AMD Crossfire, Nvidia SLI teknolojisini destekler ve bu teknoloji aynı kartlarla kullanılabilir. R7 265 yine aynı kartla veya HD 7850 ile Crossfire , GTX 560 ta yine bir GTX 560 ile SLI yapılabilir. Bunun için de yeterli bir güç kaynağınız, yükün altından kalkabilecek işlemciniz ve uygun anakartınız bulunmalıdır. Tabi bir de bunu destekleyecek oyunlarınız. :)

Aynı anda ikisini birden takıp görüntü çıkışını AMD'den alıp, iki kartın driver'ını da yükleyerek nVidia denetim masasından GTX'i physx işleri için aktif edebilirsin diye düşünüyorum. Oyunu tıkladığında yine AMD ile açacaktır zaten. Denemesi bedava :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı