GTX650Ti PC Açılışta Kasıyor

Windows xp'den 8'e direk geçilmiyor diye biliyordum. Öğrenmiş olduk.

@Berkant Ayhan Karabudak dediğin gibi win 8.1 i pc ye yukledim ve sonuç Mükemmel Biraz kullanımı değişik ama alışacağız teşekkürler kardeşim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    18,9 KB · Görüntüleme: 516
Son düzenleyen: Moderatör:
@Berkant Ayhan Karabudak dediğin gibi win 8.1 i pc ye yukledim ve sonuç Mükemmel biraz kullanımı değişik ama alışacağız teşekkürler kardeşim.
Ben sana dedim dimi? Her zaman güncellik. Windows update'den tüm güncellemeleri yükle, dahada iyi olacak. 1 Haftada alışırsınız. XP'de bilgisayarınız 1 saatte açılıp kendine gelirken, Windows 8.1'de 25 saniyede her şey hazır.

Ekran kartı driverları ve Windows update'den gelen güncellemeleri yukledim ancak diğer driverları yuklemek istediğimde asus un sitesinde 8.1 x64 için driverları bulamadım ?

Ekran kartı driverları ve Windows update'den gelen güncellemeleri yukledim ancak diğer driverları yuklemek istediğimde asus un sitesinde 8.1 x64 için driverları bulamadım ?
Hocam 8.1in kendisi yüklüyor zaten. Windows updateden ekran kartını da yüklemişsiniz, süper. Güle güle kullanın.

Driver Booster ile eksikleri kurabilirsin. Ekran kartı driveri vb. Windows 7 64Bit indirip uyumluluk modunda kurmayı deneyin. Sorun ortadan kalkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…