GTX650Ti PC Açılışta Kasıyor

@Berkant Ayhan Karabudak dediğin gibi win 8.1 i pc ye yukledim ve sonuç Mükemmel :) Biraz kullanımı değişik ama alışacağız teşekkürler kardeşim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    18,9 KB · Görüntüleme: 516
Son düzenleyen: Moderatör:
@Berkant Ayhan Karabudak dediğin gibi win 8.1 i pc ye yukledim ve sonuç Mükemmel :) biraz kullanımı değişik ama alışacağız teşekkürler kardeşim.
Ben sana dedim dimi? Her zaman güncellik. Windows update'den tüm güncellemeleri yükle, dahada iyi olacak. 1 Haftada alışırsınız. :) XP'de bilgisayarınız 1 saatte açılıp kendine gelirken, Windows 8.1'de 25 saniyede her şey hazır. :)

Ekran kartı driverları ve Windows update'den gelen güncellemeleri yukledim ancak diğer driverları yuklemek istediğimde asus un sitesinde 8.1 x64 için driverları bulamadım ?

Ekran kartı driverları ve Windows update'den gelen güncellemeleri yukledim ancak diğer driverları yuklemek istediğimde asus un sitesinde 8.1 x64 için driverları bulamadım ?
Hocam 8.1in kendisi yüklüyor zaten. Windows updateden ekran kartını da yüklemişsiniz, süper. Güle güle kullanın. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı