@Pysi Developer ilk soruma cevap vermemişsin. Onun dışında uyumlu, sorun yok. Güç kaynağı için 100-200 TL aşırı az bu arada, sisteme C4'den farksız bir şey takarsın.
Sıkıntı olmaz, bazı özel üretim anakartlarda 24Pin girişi dağıtılıyor. Örneğin ASUS TR005S (M71AD) model masaüstü bilgisayarın anakartı gibi. Sizin anakartta sıkıntı olmaz.
COOLERMASTER 400W POWER/PSU - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Müsait bir zamanda ne olup ne olmadığına bakacağım, teşekkürler. Genelde eski Cooler Master güç kaynakları sorunlu oluyor, VX Plus 350W'ın ikinci eli olsa beklemeden önerirdim.
Hocam alacak kişi benim. Sahibinden en ucuzlardan bakıyorum ama şimdi marka model bakmadan alırsam sonrasında pişman olmayayım diye. Hocam sahibinden bakınca çok ucuzları var ama kötü müdür iyi midir bilmiyorum.
Müsait bir zamanda ne olup ne olmadığına bakacağım, teşekkürler. Genelde eski Cooler Master güç kaynakları sorunlu oluyor, VX Plus 350Win ikinci eli olsa beklemeden önerirdim.
High Power 500W 80+ ECO Bronze Güç Kaynağı PSU - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
High Power 500W 80+ ECO Bronze Güç Kaynağı PSU - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Aerocool VX Plus AE-VXP600 600 W Power Supply - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da