GTX750 Ti için uygun ucuz PSU önerisi

Bütçe
200
@Pysi Developer ilk soruma cevap vermemişsin. Onun dışında uyumlu, sorun yok. Güç kaynağı için 100-200 TL aşırı az bu arada, sisteme C4'den farksız bir şey takarsın.
Hocam 300tl'e 400W coolermaster buldum oyüzden cevap veremedim kusura bakmayın.Teşekkür ederim ilginiz için.
Sıkıntı olmaz, bazı özel üretim anakartlarda 24Pin girişi dağıtılıyor. Örneğin ASUS TR005S (M71AD) model masaüstü bilgisayarın anakartı gibi. Sizin anakartta sıkıntı olmaz.
Saolun hocam.

Saolun hocam ama bi 400W lazım ya

Hocam alacak kişi benim. Sahibinden en ucuzlardan bakıyorum ama şimdi marka model bakmadan alırsam sonrasında pişman olmayayım diye. Hocam sahibinden bakınca çok ucuzları var ama kötü müdür iyi midir bilmiyorum.

Hocam mesela bu var ucuzundan sizce nasıldır? PowerSupply HP(300W/360W)2.EL/+ OEM 400W *SIFIR* PSU - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 959562698 veya Everest 400W PSU - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 988937754

Hocam müsaitseniz bakar mısnız? Umarım rahatsız etmiyorumdur. @Yiğitt35
Everest tarzı markalara hiç bakmayın hocam, hepsi rezalet PSU'lar.

Müsait bir zamanda ne olup ne olmadığına bakacağım, teşekkürler. Genelde eski Cooler Master güç kaynakları sorunlu oluyor, VX Plus 350Win ikinci eli olsa beklemeden önerirdim.

Hocam RX460 alacağım 750 Ti'dan vazgeçtim o yüzden 400W lazım.
Everest tarzı markalara hiç bakmayın hocam, hepsi rezalet PSU'lar.
Tamamdır hocam dediğinizi göz önünde bulundurarak bakacağım,saolun.

Bu PSU'ya da bakabilirsiniz hocam:
Hocam saolun ilginiz için ama sadece elden vermekteymiş.

Hocam sağ olun ilginiz için ama sadece elden vermekteymiş.

Pazarlıkla bunu alabilirsin o zaman:

Pazarlıkla bunu alabilirsin o zaman:
Peki bu nasıldır hocam? COOLER MASTER 400 WAT PSU - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1011932404

Technopat Haberler

Geri
Yukarı