Satılık GTX750 Ti Orta ve Üst Düzey Masaüstü Bilgisayar Parçaları

INFLASED

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi forumlar. İşte satılık parçalar :

ASUS GTX750 Ti OC 2 GB 128 Bit Ekran kartı. Sıfır fiyatı 494,74 TL'dir. Benim istediğim 350 TL'dir. Ürün 9 ay kullanılmıştır. Ürün temiz kullanılmıştır. Kutusu ve faturası vardır. Garantisi devam ediyor.

Link : Asus GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Intel i5 4690 3.5 GHz 4 çekirdek işlemci. Sıfır fiyatı 782,02 TL'dir. Benim istediğim 550 TL'dir. Ürün 9 ay kullanılmıştır. Kutusu ve faturası vardır. Garantisi devam ediyor.

Link : Intel Core i5 4690 Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar

Gigabyte Z97 HD3 3100 MHz (OC) HDMI & DVI anakart. Sıfır fiyatı 335,15 TL'dir. Benim istediğim 250 TL'dir. Ürün 9 ay kullanılmıştır. Kutusu ve faturası vardır. Garantisi devam ediyor.

Link : GIGABYTE Z97-HD3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3100MHz(O.C) HDMI&DVI Anakart - Vatan Bilgisayar

Gigabyte IF-133 550W MidT ATX siyah kasa. Sıfır fiyatı 299,40 TL'dir. Benim istediğim 200 TL'dir. Kutusu ve faturası vardır. Garantisi devam ediyor.

Link : GIGABYTE IF-133 550W MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

Logitech G103 Gaming klavye. Sıfır fiyatı 87 TL'dir. Benim istediğim 50 TL'dir. Kutusu ve faturası vardır. Ürün çok kullanılmadığı için tertemizdir. Garantisi devam ediyor.

Link : LOGITECH G103 GAMING KEYBOARD - TR LAYOUT - Vatan Bilgisayar

Arkadaşlar. Bu parçalar İstanbul içine sadece elden ticaret olacaktır. İletişim için hep forumu hem Facebook adresimi kullanabilirsiniz.

Inflased Inflased

Ben Gigabyte GTX970 G1 ekran kartınız için ekran kartımı, işlemci ve anakartı vermek istiyorum. Takas düşüyorsanız. Düşünmüyorsanız elden ticaret yapmak istiyorum. En güvenilir yolları siz söyleyin. Ben düşünürüm.

Ekran kartım takasa açık değil, teklifin için teşekkür ederim. Maalesef elden yapamam, İzmirde oturuyorum. PTT'den havale ile yollayabilirim. Size uygunsa ?

Ben sana kargo bilgilerimi vericem işlemciyi yollayacaksın herhangi bir kargodan. Bende sana PTT'ye gidip senin adına para yollayacağım en yakın PTT'den parayı çekeceksin. Bide resimleri atarsan iyi olur, bu aralar ''Fake'' dediğimiz sahte alıcılar çokda.

Öyle yapacağız zaten ilk ben parayı yollayacağım, sonra siz bana işlemciyi yollayacaksınız. Resim atar mısınız ? İlk yollayacağım için insanın güvenmesi lazım. Bir kanıt olursa iyi olur.

Telefonum serviste fotoğraf çekemiyorum. Ben kargoya mı vereceğim ürünü sizin adresiniz için yoksa Ptt'ye mi vereceğim sizin adresiniz ile öyle mi göndereceğim ?

Kargoya vereceksiniz, fakat ben işlemciyi görmeden yollamam parayı bu büyük bir iş. Ailenden birisinin telefonundan fotoğrafını çek yolla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı