GTX750 Ti sisteme 2.el anakart ve işlemci önerisi

Pysi Developer

Hectopat
Yer
Kocaeli/Gebze
Arkadaşlar merhaba. Sistemim aşağıdadır. İşlemci yatağında 2 pin eksik olduğundan ekrana görüntü gelmiyor. Bu linkteki anakartı alacağım işlemcisiyle birlikte. Sizce nasıl olur?

GTX750 Ti 2 GB.
E6700 işlemci.
500W Aerocool VX Plus PSU.
4 GB RAM DDR3 1333MHz.
120GB SSD.
IPX41-D3 anakart.

@Yiğitt35 hocam müsaitseniz bakar mısınız?

Son düzenleme:
Max 400'e indiriyor maalesef. Hocam şey soracağım. Şimdi anakartı test etmek için uzay montaj mı yapmalıyım yoksa kasaya direkt takıp mı test edeyim?

Uzay montaj daha az zahmetli olur hocam, zaten ürünü GET sistemi ile alacaksanız siz onay verene kadar alıcı paraya ulaşamaz. 400TL'de iyi aslında iki parça için.

Uzay montaj daha az zahmetli olur hocam, zaten ürünü GET sistemi ile alacaksanız siz onay verene kadar alıcı paraya ulaşamaz. 400TL'de iyi aslında iki parça için.
Anladım hocam saolun.

Uzay montaj daha az zahmetli olur hocam, zaten ürünü get sistemi ile alacaksanız siz onay verene kadar alıcı paraya ulaşamaz. 400TL'de iyi aslında iki parça için.

Hocam bir sorum olacakta konuda bahsettiğim anakart(P5G43T-M LX) ismiyle hiç anakart bulamadım. P5G41T-M LX olabilir mi? İlan sahibi yanlış yazmış sanırım.

Son düzenleme:
Anladım hocam sağ olun.

Hocam bir sorum olacakta konuda bahsettiğim anakart(P5G43T-M LX) ismiyle hiç anakart bulamadım. P5G41T-M LX olabilir mi? İlan sahibi yanlış yazmış sanırım.

Zaten yanlış yazmış hocam :) o anakart P5G41TM LX'tir. Yalnız o anakartın da beslemeleri iyi olanını bulmuşsunuz bazıları 2+1 oluyor bunların, bu anakart ise 3+1 beslemeye sahip.

Zaten yanlış yazmış hocam :) o anakart P5G41TM LX'tir. Yalnız o anakartın da beslemeleri iyi olanını bulmuşsunuz bazıları 2+1 oluyor bunların, bu anakart ise 3+1 beslemeye sahip.

Bende bir türlü bulamamıştım anakartı :D Hocam şimdi alacağım da yukarıda belirttiğim her şey anakarta uyuyor değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı