GTX750 Ti ve i3 3210 darboğaz

Baran Aksoy

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Intel core i3 3210 3.20 GHZ yani 3.nesil pekte yavaş olmayan bi işlemciye sahibim. Eğer ben bu sisteme MSI GTX750 Ti(Twinfrozr) yerleştirirsem çok aşırı bir darboğaz olur mu? Amacım h1z1 rainbow six siege ve Battlefield 1 gibi oyunları akıcı bir şekidle(en yüksek ayar şart değil) oynamak olacak. Cevapladığınız için teşekkür ederim :) (First Post)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En yüksek ayar şart değil demişsinde saten imkansiz o ekran kartiyla 2nesil geriden gitmek yerine ayni fiyatlardaki amd rx460 ekran kartini alrisan daha iyi olur soruna gelirsek. Hayir low da oynayip 200fps almazsan darbogaz sıkıntısını o islemcide yaşamazsın
 
Ah teşekkür ederim bilgi için.AMD ekran kartı ile intel işlemcinin sakata gelmesinden endişelendim bir nebze o yüzden hiç bakmadım.Herhangi bir uyumluluk sorunu yaşanmaz değil mi?Bir zamanlar öyle şeyler duymuştumda. :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı